Urban Bacau facebook Urban Bacau Instagram Urban Bacau Youtube
Urban Bacau Logo
Ferma Politica


Zorro stârpeşte şobolanii din Bacău. Nelegal. Administraţie marca Piţi fermapolitica
Societatea de Servicii Publice Municipale, acolo unde Nicu Zorro Zaharia este director de strategii și dezvolare, de râd inclusiv cățeii maidanezi, zice că va deratiza prin Bacău. Să dispară rozătoarele dăunătoare din oraș. Stați liniștiți, cei de la conducerea municipiului sunt imuni la otrăvuri, nu scăpăm de ei până în 2020. Lăsând glumă la o parte sau, mă rog, speranța, acțiunea societății este nelegală.
Din simplu motiv că nu are licență de la ANRSC. Inclusiv conducerea societății susține că se ocupă doar de administrarea domeniului public și privat al municipiului, nu de salubrizare sau alte activități care țin de salubrizare, printre care și deratizarea. Cam așa “funcționează” administrația Piți: după ureche, prostește, fără strategie și viziune, ilegal, dar gata de japcă. Oricum, distractiv Zorro. După ce a încercat, în 2012, să taie corupția din primărie cu o săbiuță, acum o folosește la fugărit șobolani. Măcar asta să facă de 900 de euro pe lună, atât cât câștigă la societatea înființată de Piți și Pălea, pe banii fraierilor.

Despre alte minuni legate de societatea de servicii publice și de dublă finanțare, sub semnătura lui Piți cel Viteaz, luni, pe Ferma Politică.

Articol by | fermapolitica.ro | 29.07.2017


Vrei un website de succes ? Contactează-mă !

Telefon:0748 325 624 Email:stefan_laiu@yahoo.com

Stiri recente
Reclama parteneri
Arhiva articole

© 2012-2017 Urban Bacau Media | Toate drepturile rezervate | Design by: Stefan Lăiu | Administrator: Nordist Bacauan | Logo by: SiiR Background Credit : This is Bacau