Urban Bacau facebook Urban Bacau Instagram Urban Bacau Youtube
Urban Bacau Logo
Editorial Gabriel Balan


Jegul de la Sănătate. Gândul lui Bălan
Cam câţi copilași bolnavi de cancer sunt condamnați la moarte de birocrația excesivă dusă la extrem în republica noastră din ce în ce mai bananierā?
O asemenea întrebare, dar ceva mai plastic rostită a fost pusă de premier, șāfului ăla de la sănătate, care l-a felicitat pe alt deștept de primar pentru geniala idee de a căra incubatoarele maternităţii cu remorca de gunoi.

Dar să nu care cumva să credeți că i s-au desfundat lui Tudose glandele lăcrimare de mila micilor canceroși. Șeful guvernului care până acum se pare că a trăit pe planeta maimuțelor, tocmai a aflat din postarea doamnei Magda Vasiliu, cunoscută jurnalistā a postului Prima tv, faptul că spitalele occidentale tratează și după aceea întocmesc formalităţile administrative, pe când la noi prima dată se întocmesc tone de dosare cu adeverințe, trimiteri, scrisori medicale, taxe la taxe, impozite impozitate, certificări certificate de oncologul oncologilor și expertize expertizate de diverse bacterii bugetare.
Dar Bodogul în prostia lui greu de cuantificat, s-a grăbit a răspunde plin de el cā dificilul caz al doamnei Vasiliu s-a rezolvat.
Pe bune? Dar cu ceilalți copilași ce facem? Îi lăsăm în grija Domnului pentru simplul motiv cā mămicile lor nu sunt jurnaliste?

Tudose dacă ar fi premier și nu i-ar mai tremura nădragii de frica lui Dragnea, l-ar demite în secunda unu, pe cel ce are deja pe conștiințā moartea a 32 de copilași uciși de rujeolā și care își ascunde incompetența arătând cu degetul spre alții, demonstrând astăzi prin răspunsul dat în ședința de guvern, că nu contează ce boală are copilul, ci mai degrabă ce meserie are mămica sau tăticul micuțului suferind.

Un jeg!

Articol by | Balan Gabriel | 29.07.2017

Bacau - Capitala Tineretului din Romania

Vrei un website de succes ? Contactează-mă !

Telefon:0748 325 624 Email:stefan_laiu@yahoo.com

Stiri recente
Reclama parteneri
Arhiva articole
Garanti Bank

© 2012-2017 Urban Bacau Media | Toate drepturile rezervate | Design by: Stefan Lăiu | Administrator: Nordist Bacauan | Logo by: SiiR Background Credit : This is Bacau