Urban Bacau facebook Urban Bacau Instagram Urban Bacau Youtube
urban bacau
Postat la data de 10 septembrie 2017


modernizarea salilor de clase

bct

reclama parteneri
Piţi şochează ! Finalizează modernizarea a 55 de clase pregătitoare
Primăria Bacău a investit 1,4 milioane de lei în modernizarea şi dotarea a 55 de clase pregătitoare (clasa „zero”). Sălile de curs vor fi dotate cu mobilier nou, videoproiectoare, table magnetice, calculatoare şi imprimante.

„Este esențial să schimbăm mentalitățile, iar școlile să nu mai stea cu mâna în buzunarul părinților. Ține de normalitate, nu e o chestiune de laudă, ca Primăria să investească cu responsabilitate și durabil în infrastructura școlară. O facem pentru copiii noștri, pentru viitorul acestui oraș” a declarat primarul Cosmin Necula pentru fituica Deşteptarea , dealtfel nimeni nu i-ar promova gogosile.

Programul de modernizare a claselor pregătitoare se va face an de an, astfel încât părinţii să nu mai fie nevoiţi să cheltuie bani suplimentari.

Pe lângă modernizarea claselor pregătitoare, Primăria Bacău încheie şi modernizarea a 4 săli de sport ce aparţin şcolilor „Spiru Haret”, „M, Sadoveanu”, colegiul Pedagogic „Ştefan cel Mare” şi „N.V.Karpen”.

„Știți cum se spune, orice început e mai greu, însă în timp lucrurile vor intra în normalitate. Obiectivul meu ca primar este să ajungem în punctul în care școlile să nu mai bage mâna în buzunarul părinților, să nu mai stea cu mâna în buzunarul părinților în ceea ce privește asigurarea dotărilor necesare unor condiții bune de studiu. Începutul de an școlar presupune și-așa foarte multe cheltuieli pentru părinți. Angajamentul meu este că de infrastructură școlară se va ocupa Primăria Bacău, cum e și firesc, normal. Facem aceste investiții pentru copiii noștri, pentru viitorul Bacăului”, a declarat Necula.
După cum observaţi, declaraţia nu conţine termene de finalizare sau alte detalii legate de aceste promisiuni specifice administraţiei Necula de mai bine de un an în fruntea primăriei. Ele sunt o perpetuă propaganda piţiponceasca menită să ditraga atenţia de la problemele urbei şi mai cu seamă de la lucrurile ce le promisese acum un an şi acum nu mai auzim de ele... Pentru Piţi e un nou început la aproape 16 luni de mandat! Urmează "succesuri" nu?

Vizualizari


Articol by | urbanbacau.info | 10.09.2017
Bacau - Capitala Tineretului din Romania

Vrei un website de succes ? Contactează-mă !

Telefon:0748 325 624 Email:stefan_laiu@yahoo.com

Stiri recente
Arhiva articole

© 2012-2017 Urban Bacau Media | Toate drepturile rezervate | Design by: Stefan Lăiu | Administrator: Nordist Bacauan | Logo by: SiiR Background Credit : This is Bacau