Urban Bacau facebook Urban Bacau Instagram Urban Bacau Youtube
urban bacau
Postat la data de 10 septembrie 2017


aerostar cu caruta

bct

reclama parteneri
Fotbaliştii de la Aerostar Bacău au plecat cu căruţa de la stadion
După ce au obţinut un punct la Darabani, în partidă cu Sănătatea, doi dintre jucătorii Aerostarului, echipă care poartă numele unei companii aeronautice băcăuane, au plecat cu căruţa de la stadion.

Aerostar Bacău a avut o revenire de senzație în partidă cu Sănătatea Darabani, în etapa a treia din Liga a 3-a. Potrivit gsp.ro, a egalat pe final după ce a fost condusă cu 0-3 în minutul 57 pe terenul trupei din județul Botoșani.
La finalul jocului, fotbaliștii oaspeților au fost surprinși în ipostaze rare pentru un meci de eșalon trei de către reporterii portalului local darabaneni.ro. Aceștia au plecat de la arena din cel mai nordic oraș al României cu căruța!

Conform GSP.ro, locul în care cei de la Aerostar Bacău și-au parcat autocarul era destul de departe de stadion, la câteva sute de metri de terenul de joc. Așa că fotbaliștii au intrat în vorbă cu spectatorii de la stadion, iar aceștia i-au transportat până acolo, cu tot cu genți și alte bagaje, cu căruțele!

Pe imaginile surprinse de reporterii darabaneni.ro, se observă că fotbaliștii băcăuani, rușinați de moment, își acoperă fețele când își dau seama că sunt fotografiați.

Aerostar Bacău a rămas, după dispariția FCM Bacău, principala echipă de fotbal a orașului.

Articol by | zdbc.ro | 10.09.2017
Bacau - Capitala Tineretului din Romania

Vrei un website de succes ? Contactează-mă !

Telefon:0748 325 624 Email:stefan_laiu@yahoo.com

Stiri recente
Arhiva articole

© 2012-2017 Urban Bacau Media | Toate drepturile rezervate | Design by: Stefan Lăiu | Administrator: Nordist Bacauan | Logo by: SiiR Background Credit : This is Bacau