Urban Bacau facebook Urban Bacau Instagram Urban Bacau Youtube
urban bacau
Postat la data de 13 septembrie 2017


Proaspătul consilier Eusebiu Diaconu riscă sancţiuni
sanctiuni

Proaspăt numit în funcția de consilier local în luna iulie, fostul sportiv Eusebiu Diaconu și-a depus de curând declarația de avere, conform legii. Noul consilier PSRo a călcat însă strâmb, omițând să treacă un împrumut de 50.000 de lei pe care l-a făcut către șeful său de partid, Cristinel Manolache.

Suma apare în declarația de avere a șefului PSRo Bacău, la capitolul datorii. Înainte de campania electorală din 2016, când a candidat la funcția de primar, Manolache a împrumutat câte 50.000 de lei de la patru persoane, printre care și Eusebiu Diaconu, cu termen de rambursare în 2021. „I-am împrumutat din motive personale. Nu pot să le dezvălui”, a ținut să precizeze Cristinel Manolache, care a mai spus că în politică a cheltuit doar banii lui și nu are nevoie de ajutor de la nimeni.
De cealaltă parte, însă, Eusebiu Diaconu a omis să declare suma, conform legii. „A fost o scăpare. M-am concentrat mai mult pe incompatibilități și probleme de genul ăsta. O să rectific. Banii i-am dat domnului Manolache înainte de campania din 2016. Am uitat că trebuie să trec și împrumuturile”, a spus Diaconu pentru Ziarul de Bacău.

Conform Codului Penal, persoanele care depun declarații de avere sau de interese cu informații eronate pot fi pedepsite cu închisoarea de la 3 luni la 2 ani, pentru săvârşirea infracţiunii de fals în declaraţii.

Articol by | zdbc.ro | 13.09.2017

Vizualizari


reclama parteneri

Vrei un website de succes ? Contactează-mă !

Telefon:0748 325 624 Email:stefan_laiu@yahoo.com

Stiri recente
Arhiva articole

promegamuzik

© 2012-2017 Urban Bacau Media | Toate drepturile rezervate | Design by: Stefan Lăiu | Administrator: Nordist Bacauan | Logo by: SiiR Background Credit : This is Bacau