Consilierii PSD nu au avut “ouăle” pregătite pentru Piţi

Şedinţa Consiliului Local de astăzi s-a lăsat cu surprize plăcute pentru băcăuanii iubitori de verdeaţă. În graba lui, Piţi & co. nu au reuşit să-i convingă nici pe ai lui de oportunitatea de a avea 35 de agenţi economici în Cancicov, ocupând peste 1.300 mp din suprafaţa totală. Pentru că idiot, pentru că netot, pentru că fără creier, pentru că PSD ucide încetul cu încetul. Sursele mi-au dezvăluit că cică don’ Piţi a afirmat cum băcăuanii au cerut proiectul ăsta, au cerut mai multe gogoşi în parc, pentru că aşa e în ţările occidentale. Băi nene, în ţările occidentale tot gropi de-astea ca pe Stadionului, Republicii, Barladului, Prelungirea Bradului (şi lista poate continua cu încă 100 de străzi) există? Ai văzut tu în China sau la Bruxelles tot aşa? Păi atunci să aducem poneii în parc, să transformăm ce e acum într-un parc de distracţii cu o reclamă luminoasă la intrare unde să menţionăm eventual “Realizat cu sprijinul primarului Necula, pe timp de pace”, bun? Băi nene, unde dracu vrei să bagi 35 de agenţi economici în parcul ăsta?

Laşi boscheţii să crească în partea de sud a parcului în aşa hal încât să poată fi turnat un film horror pe acolo fără să fii nevoit să mai creezi alte decoruri, iar pe aleea principală vrei să înghesui ştiuleţii şi baloanele colorate în căsuţele moderne de care ne vorbeşti.Şi totul aşa într-o noapte, ţi s-a căpiat ţie ideea asta şi pac, un mail şi pus pe ordinea de zi aproape pe şustache, noroc de consilierul ce ne ţine la curent cu porcăriile voastre de am auzit de el. Dar lumea l-a cerut, da, clar, a venit la uşa matale şi a scandat “Vrem 35 de caşcarabete în Cancicov!” Ete’ na că nu ţi-a ieşit tocmai pentru că nici consilierii PSD nu au avut curaj să voteze super proiectul. Aşa deodată, cu două puncte mai devreme s-au plictisit ei aşa şi s-au dus să bea o cafea în Cancicov, eventual să vadă la faţa locului cam cum ar fi Mall Cancicov în 2018. Aaaa, nu, de vină sunt consilierii din opoziţie pentru că lungesc şedinţele până pe la 5 ore şi e prea mult pentru ei. Consilierii opoziţiei sunt de vină pentru că nu se supun în două lăbuţe proiectelor PSD-ului şi nu aplauda scurt după votarea fiecărui punct. Clar! Deci opoziţia e de vină pentru fugarii din PSD.

Cât de penibil să fii Piţi? Au fost cetăţeni simpli în sală care au rezistat maratonului şi n-au rezistat consilierii PSD… chiar aia ai PSD. Sunt mai slabi pregătiţi psihic sau cum?Arhitectul şef cică-i o fată faină şi tânără, dar cică… ba să nu ne temem că se vor ocupa toate 35 de caşcarabete, ba are deja 60 de cereri pentru caşcarabete… tanti, nenea ăla şef Piţi te-a învăţat “poanta” cu “11 asistaţi sociali în Bacău”? Că observ cum nu sunteţi în stare să menţineţi minciuna la rang de seriozitate… urât sună asta… şi penibil. Poate că dacă-i tânăra nu are experienţă, poate că i-a fost micşorat salariul de când cu nouă grilă de salarizare a “Olguţei”, o fi şi ea derutată şi nu mai ştie ce spune. Vicele Dragoş se ţinea băt povestind cum e în “afară”, bai nenicule, în afară sunt parcuri superbe despre care voi nu amintiţi, sunt în afară reguli de urbanism respectate şi nu haos ca la noi dar despre asta nu vorbiţi că aţi văzut acolo. Voi aţi văzut ce aţi visat azi noapte că e bine. Mall în Cancicov, că practic cam asta se întâmplă. Antreprenorii pot fi pro dar au motive subiective pentru că acolo se fac bani şi nu puţini, dar uită de bătrânii pentru care parcul se vrea a rămâne o oază de relaxare şi verdeaţă nu miros de mici, ponei, baloane, ştiuleţi, vată pe băţ şi acareturi vândute de negricioşi… să fim realişti.De ce nu face administraţia asta, de ce nu pun în aplicare visele erotice în boscheţii din sudul parcului Cancicov, acolo unde te cacă ciorile, acolo unde nu se aprind becurile noaptea?!?

Ai atâta boschetareala în partea aia a parcului încât poţi să-ţi duci caşcarabetele toate în zona aia şi basta. Îngrădeşte-i şi spune-le să te voteze în 2020… că băcăuanii nu vor mai greşi cu siguranţă.Deci spunem “pas” proiectului “Mall Cancicov” pe mâna lor, a pesedistilor. Bravo coaie’ spun băieţii din cartier. Ţi-au tras-o ăştia din plictiseală. Zic să fugi după ei prin oraş, unde-i prinzi să-i arzi, să-i bagi în şedinţă, să-i muştruluieşti pentru nesupunere. Apropo, uşile nu le puteai încuia să nu poată pleca? Păcat, dacă puteai bine mai ieşea… Hai mai încearcă, bagă o şedinţă extraordinară şi forţează nota, că proştii nu au treabă! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *