Miting….miting…1,2,3, jdemii de idei.

La început a fost familia tradiționalā. Dādea cam nașpa. Dupā modelul suprem, familia Dragnea se compune din Bibicu și pisicuța. Așa cā au dat-o pe susținerea Veoricāi. Dar și asta suna ca dracul, mai ales dupā ce zuza a declarat cā reduce democrația, ca a doua zi sā punā în funcție în Vrancea lui Oprișanu necontrazisu, o ditamai stație de pompare. Au fost nevoiți sā gāseascā altceva și au gāsit. Soluția salvatoare a fost, JUSTIȚIA!


Genunche, Panglicā, Veorica, Nicolicea, Andrușcā, Ciordache, madam motostivuitor & Co, vor ca judecātorii sā fie independenți. Da frate! Ați auzit bine! Oamenii āștia vor ca judecātorii sā nu mai fie amenințați de procurori cu fel și fel de dosārele. Pentru asta, sâmbātā seara începând cu orele 20 trecute fix dupā orologiul elvețian adus de Liviu la ultima sa vizitā oficialā în țara cantoanelor, jdemii de susținātori ai PSD vor striga la unison: JOS LABA DE PE JUSTIȚIE! VREM JUDECĀTORI INDEPENDENȚI! Minunat! Superb, și eu tot asta doresc!


Dar…. O Doamne, ce se va întâmpla dacā vineri cu o zi înainte de marele miting, Dragnea va fi condamnat? Ce vor striga, bieții de ei? Singura soluție ar fi sā schimbe din nou scopul mitingului. De exemplu, un miting pentru susținerea nesusținerii condamnārilor definitive!

Lasă un răspuns