9 iunie. Ziua în care Moldova renunțā la autostradā și tineri.

În 18 mai, sātui de sārācie, praf, mizerie și promiscuitate, moldovenii au pornit într-un marș motorizat spre capitalā pentru a atrage atenția guvernanților asupra necesitāții construirii unei autostrāzi care sā conecteze cea mai sāracā regiune a UE la lumea civilizatā, singura modalitate prin care guvernul ar face un pas important și concret în eliminarea imensului decalaj economic dintre provincia moldavā și restul țārii. Nechemați de nimeni dar civilizați, organizați și plini de speranțā, urmașii lui Ștefan cel Mare au crezut cā dacā în guvernul nāșit de penal, ministrul transporturilor este bācāuan iar al economiei este un nemțean, vor avea ceva șanse de reușitā. Din pācate cei doi pupincuriști și-au uitat originea, iar moldovenii au fost luați la bastoane de jandarmerie la ordinul primarului general al Capitalei, o altā bācāuancā pârâtā care a decis sā le blocheze calea și sā-i trimitā înapoi cu un mare șut în cur de genul ” perversei de Tg. Ocna”, cāci nu erau bineveniți.


Dar iatā cā acum, marele penal împreunā cu camarila lui dorește un miting de susținere a cazieriștilor în funcții publice, de susținere a debilitāții în politicā și guvernare, de legalizare a abuzurilor tātucilor prin intimidarea și condamnarea magistraților. În atare condiții, baronii ce conduc sāraca și subdezvoltata Moldovā au primit ordin sā-și mobilizeze imensul aparat administrativ din subordine pentru a se deplasa la București în calitate de români sātui de “abuzurile justiției”.


Stimați moldoveni participanți la marele miting de pupare în cur a lui Dragnea, noi āștia de parte cealaltā a baricadei știm cā 99% dintre dumneavoastrā ați fost constrânși pentru a vā afla acolo doar pentru a vā pāstra actualul loc de muncā, dar sā nu uitați cā pentru moldoveni, ziua de 9 iunie va fi ziua în care Moldova renunțā la autostradā, dezvoltare și la alte mii de tineri ce vor pleca și ei ca și pārinții lor, sātui de mizerie, bātaie de joc și sārācie.


#dragneanevreaproști.

Lasă un răspuns