Când mulţi au văzut un miting cu JAPCA, eu am văzut cu totul altceva.

Deşi a fost evidentă modalitatea prin care pesediştii şi-au recrutat “partizanii” din întreaga ţară pentru mitingul de “SUSŢINERE A JUSTIŢIEI”, nu voi aborda acest subiect pentru că nu se merită, atâta timp cât în ciuda tuturor evidenţelor jmecherii nu recunosc că au abuzat de fraieri, iar celor din urmă nici nu le pasă că au fost luaţi drept sclavi.
În fapt, circul ce s-a săvârşit ieri în faţa sediului guvernului “cârmuit” de Veorica a fost cel mai bun prilej de a transmite două mesaje.

Primul mesaj este cel adresat în egală măsură populimii, dar şi reprezentanţilor opoziţiei, prin care penalul suprem a dorit să arate că el poate orice, poate să tăvălească prin noroi cu Instituţia Prezidenţială, dar şi mai grav, că el, ciumpalacul aflat în aşteptarea unei sentinţe, îl doare în cur, suduie, ameninţă şi incită la represalii împotriva Procurorului Şef al DNA, instituţia care a schimbat mult în bine faţa României în lume şi care şi-a permis să-l ancheteze şi pe el. Ca să fiu bine înţeles de cititorii mei, voi face o paralelă despre modul cum au reacţionat judecătorii de la CCR care au sesizat secretarul general al Consiliului Europei, Comisia de la Veneţia şi preşedintele Conferinţei Curţilor Constituţionale Europene în legătură cu „atacurile virulente declanşate împotriva Curţii” prin diverse declaraţii mai mult în on line de către persoane publice dar şi de oameni obişnuiţi, ce n-au făcut altceva decât să-şi exprime nedumerirea faţă de o decizie controversată. Dacă aceste “reacţii virulente” au condus la o asemenea atitudine a judecătorilor de la CCR, atunci cam ce fel de MĂSURĂ s-ar potrivi pentru ceea ce au făcut ieri lăţosul de Pleşoianu, madam Pandele, Olguţa, Tăriceanu, Plumb şi în fine, penalul de Dragnea, cu DNA-ul şi magistraţii ce lucrează acolo?

Ei, vedeţi dragii mei? Primul mesaj transmis, a fost că noi putem orice, căci deasupra noastră e cerul şi nimeni nu ne mai poate cere socoteală! Deci, ATENŢIE şi CIOCUL MIC!
Al doilea mesaj şi cred eu cel mai important a fost către cei trei judecători de la Înalta Curte, care pe data de 21 iunie trebuie să dea o primă sentinţă în dosarul lui Livache.
Mesajul a fost clar. Vedeţi ce faceţi, suntem deasupra tuturor, nimeni nu ne mai poate opri,chiar şi Koveşi este halită, suntem decişi să mergem până la capăt şi putem veni aici şi a doua oară în număr şi mai mare dacă greşiţi sentinţa!

De fapt ăsta a fost scopul mitingului de ieri. Restul discuţiilor despre cum şi cu ce au fost aduşi asistaţii sociali din ţară la Bucureşti, îi convin de minune lui Dragnea, atâta timp cât el poate face ce vrea fiindcă mesajul a fost perceput ca atare de toate instituţiile “statului paralel”
Şi dacă nu mă credeţi, pe 21 iunie îmi veţi da dreptate!

Lasă un răspuns