Individul ZERO. Lord of the Rings. Hârtie igienică.

Avem un ciumpalac cică din presa scrisă, care l-a depăşit demult pe Merticariu, ăla a devenit prea penibil să mai poată fi citit, comentat sau analizat, e deja condamnat definitiv la grad de interes, zero. Cel de care zic, un individ inofensiv dealtfel, bădăran de pe la Parincea, lingău de tigăi în timpurile când meseria asta te promova şi îţi oferea oportunitate maximă. Încă de la început, individul ZERO şi-a închipuit că e un fel de Lord of the Rings al Bacăului, menţinut în virtual de o gloată de indivizi aleşi a fi membrii ce formau portavocea Partidului Comunist Român în municipiul Bacău. După ani de zile în care nu a realizat nimic notabil, ani în care nu a făcut decât să păstreze politica trustului ce a canonizat ideile partidului Socialist din România, ăla de a continuat cu FSN şi a sfârşit în a fi actualul PSD, acum behăie. Trustul Steagului Roşu cel din care a renăscut Deşteptarea de astăzi a fost Scânteia de Bacău, practic hârtia pe care marii ziarişti ai vremii dedicau articole speciale doar despre Ceauşescu şi PCR. Aici s-a trezit Zero Man, mare ziarist, mare psiholog al naţiei române care trebuia să asculte de ceea ce se punea pe tapetul singurului material propagandist al primilor 20 de ani de după Revoluţie. Individul s-a crezut mereu un Harap Alb în basmul politizat al vremurilor noastre. Ziariştii adevăraţi din acest trust au plecat spre locuri unde există noţiunea de massmedia nu doar de opinii unilaterale, au progresat în meseria asta nobilă dealtfel, dar ăsta de-i Soldatul Universal al rahatului făcut la crăcănare de ziuă, a rămas în buda din care nu va putea ieşi vreodată. Nu pentru că n-ar vrea să cunoască şi el progresul, doar pentru că altceva nu ştie să facă. Poate doar reîntoarcerea în satul natal acolo unde ar putea să strângă din nou gunoaiele aşa cum povestea că făcea în tinereţea lui. Dar dacă dispare hârtia asta igienică, individul se va diviza în mii de particule invizibile. Un nou început, un alt drum, o altă cale sau alt job capabil să-l ducă… nu există pentru el. Aici s-a învăţat să-i dea vaca lapte. Şi încă-i dă că doar Daddy are grijă de sistemul ăsta de pupincurişti ce-i promovează dictatura.

De când cu ăştia de la #rezist, pariu că individul ZERO n-a dormit multe nopţi liniştit, n-a avut linişte şi nici poftă de mâncare. A tot încercat zadarnic să le explice celor câţiva cititori pe care îi mai are că ăştia-s Ucraina dezbinată, Hitler reîncarnat sau Soroş de România, orice a făcut, doar-doar îl mai ascultă careva. Dar s-a prăbuşit ruşinos spre un număr de vizitatori pe site, echivalent al unui domeniu ce promovează levănţica cucului, în special după articolele din 9 iunie. Vă aduceţi aminte că puteaţi lăsa un comentariu la orice articol publicat pe site? Eeeee, gata tovarăşi, lui bibirică nu i-a plăcut atâta m**e cât i-aţi dat şi a scos opţiunea asta de pe site. Că prea făcuse rezerve de carne în frigider. Dar el continuă, că nu poate şi nu ştie altceva. El cică nu mai comentează protestele astea care au reînceput şi care-s plătite de Soroş, gata! Ne explică el că PSD câştiga procente electorale din violenţa cu care se manifestă protestatarii #rezist. Auzi la el ce-i debitează mintea. Protestatarii au fost violenţi idiotule? Te uiţi la antene? La bocitoarea TV? Dar la jandarmi te-ai uitat alaltăseară? Şi de ce aseară s-au manifestat absolut calm? Îţi explic lingăule, pentru că tocmai jandarmii şi-au văzut de treaba lor! PSD a pierdut şi va pierde procente în continuu tocmai din cauza violenţei cu care împinge jandarmeria împotriva protestatarilor.

PS: Nevastă-mea ţi-a lăudat hârtia igienică pe care îţi tipăreşti idioţeniile, cică e cea mai calitativă hârtie cu care ea a şters vreodată geamurile casei. Şi reţine, e băcăuancă doar de 3 ani:) Şi cică-i mai ieftină, mult mai ieftină decât cele cu care-şi şterge fundul.:)

Lasă un răspuns