Calea Bârladului ar putea fi asfaltată de vrăjeala lui Piţi.

De câte ori nu ne-am întrebat de ce oare Calea Bârladului rămâne tot la stadiul de “praf” după fiecare campanie electorală în care se pompează promisiunea rezolvării? De multe ori, dar şi de mai multe ori ne distrugem maşinile parcurgând cei aproximativ 3 km de stradă. Şi scrâşnim din dinţi, înjurăm de mamele politicienilor “plimbaţi” pe la primărie păcătuind astfel în zilele de post, zile în care uităm că Dumnezeu ne-a spus să iertăm. Păi bine nene, iertăm azi, iertăm mâine, înghiţim gogoşile zi de zi, ne rupem maşinile zilnic şi noi să întoarcem şi celălalt obraz în fiecare minut? Să fim mai creştini că Papa de la Roma?

Dar ce aflu zi? Piţi poate pocni din degete şi alocă banii pentru asfaltarea ei, dar degeaba. Faptul că strada nu a fost adusă la starea iniţială de ăia care au tot spart-o în ultimii 2 ani e unul din impedimente, de parcă administraţia asta incompetentă nu ar putea lua măsuri drastice pentru rezolvarea situaţiei. În al doilea rând, problema cea mai gravă sta în curtea CRAB, vestita CRAB care nu are bani de investiţii, ca de obicei, compania asta ştie doar a suge din fondurile primăriei şi atât. Ăştia cică au o reţea în zonă, demnă de filmele de groază, în care ar putea bubui la orice oră vreo conductă de-aia veche de 50 de ani. Şi ăştia ar trebui să le schimbe pe toate pentru că primăria să poată asfalta Calea Bârladului. Nu vă repeta Piţi mereu că el vrea şi poate, doar că e ţinut în şah de ăilalţi? Aici aceeaşi problemă. Deci el e nevinovat din nou, chiar şi pentru nominalizarea la Forbes nu are vină, el n-a vrut să-l aprecieze ăia, el doar a muncit pe rupte.

Băi incompetentule, dar CRAB-ul ăsta nu-i în curtea ta? Adică nu fac ăia cam ce le spui tu? Şi le-ai spus să se ocupe de schimbarea reţelei? Nu! Aştepţi campania electorală pentru a ieşi în faţă cu alte gogoşi despre Calea Bârladului aşa cum ai făcut-o şi în 2016. Ăştia de la CRAB n-au bani nici de hârtie igienică darămite să schimbe reţeaua complet pe ditamai strada, o investiţie financiară imensă, deci e atât de clar că mult aşteptata asfaltare în zona nu va fi făcută înainte că nepoţii noştri să prindă pensia. Aşadar ne putem lua adio generaţia noastră de la o circulaţie în condiţii decente pe strada care ne transformă autoturismele demne de programul “Rabla”. Ăştia au pasat-o din curte în curte spre disperarea băcăuanilor ce îşi fac veacul prin zonă. Superbe marcaje noi în zonă, direct prin craterele formate pe stradă, aşa spre deliciul cârcotaşilor de meserie.

Lasă un răspuns