După ce ne-a îngropat economic, acum Piţi ne “îngroapă” în desene animate.

L-a apucat iar strechia conferinţelor de presă pe ăsta viteaz al nostru. Dacă vă era dor de planurile măreţe pentru Bacău sau de bocitul fără batista aferentă, alea de le-a expus în continuu din 2016 până acum, iată că Piţi e pe Titanicul desenelor animate realizate propagandistic. A făcut o mică pauză din aprilie când erau anunţate 69 de proiecte ce se vor finaliza sau măcar începe anul acesta, dintre cele 69, un singur semafor montat în centru, restul can can. Dar ca să nu le uitaţi, ăsta micu’ vi le pune din nou pe tapetul ziarului propagandistic, ăla de-i bun la şters funduleţul. Aţi mai auzit de sensurile giratorii din Şerbăneşti? Desigur, tot le-a început ăsta de vreun an încoa’. Dar de creşa de la G.M.Cancicov aia desenată mişto? Aţi uitat de ea? Păi ăsta n-a uitat să o menţioneze în cele, atenţie, 99 de proiecte începute.

Şi habar n-aveţi voi cârcotaşilor că în momentul când el s-a aşezat comod în fotoliul de la primărie, existau ZERO proiecte începute! Să moară Cipilan, asta-i Sensei-ul renaşterii Bacăului dar noi nu ne dăm seama. Eram pe zero iar acum suntem la 99, desenate! Să nu menţionezi de cârpelile la mişto făcute de SSP ca şi realizări că te înjurăm, alea-s aşa de încălzire. După încălzire, ai montat un semafor. De restul te-ai ocupat pe facebook, acolo realizări, acolo desene, proiecte, şedinţe foto şi video. În momentul când sub geamul tău zace un parc cu toate felinarele sparte şi nefuncţionale, mă întreb de ce avem noi băcăuanii pretenţii reale de la un piţiponc.

Îţi aduc aminte doar de strada Bicaz pe care ai ocolit-o în importanta şi măreaţa acţiune de peticire realizată aidoma pariorilor de la păcănele, ai dat cu rosie-neagră până n-a ieşit nimic. Nici pe hârtie nu-i aşezată, dar el deja se laudă cu prima creşă construită de la zero în Bacău! Pune frână incompetentule, mai întâi pune mâna la muncă şi apoi să-mi povesteşti despre năzbâtiile tale. Deocamdată sub administraţia Piţi am alergat după pet-urile cu apă plată din punctele de distribuire în cazul celor 1000 de avarii şi cu planetarele distruse prin gropile invizibile timp de doi ani. Bibire, dă-i cu pâine ca să meargă unsă propagandă!

1 thought on “După ce ne-a îngropat economic, acum Piţi ne “îngroapă” în desene animate.

Lasă un răspuns