Minte-mă iar cu Centura, că mie îmi e totuna.

“După încheierea fazei de examinare DUAE, se va proceda la analiza propunerilor tehnice, până la 30 aprilie. Urmează să fie analizate propunerile financiare, iar raportul final, prin care se va desemna câștigătorul, se va face până pe 30 mai 2018.” (zdbc.ro)

“Sâmbătă, 30.06.2018, a expirat termenul înaintat de Directorul General CNAIR Narcis Neaga legat de anunțarea câștigătorului pentru proiectarea și execuția Variantei de Ocolire Bacău, o investiție cu un cost estimat de 167 milioane de euro care conține primii (aproximativ 16) km de autostradă din Moldova, parte din A7.”(Asociația Pro Infrastructură)

La momentul actual, au existat 4 oferte, două dintre ele au fost descalificate. Şi ghici ce? Au făcut contestaţie, aşa ca să nu piardă timpul. Şi hop mai facem o pauză de vreo lună până mai auzim ceva. Apoi anunţă altă constestatie, altă problemă, alta piedică legată de exproprieri şi tot o ţinem dinga-langa. La ce număr de promisiune am ajuns oare în ceea ce priveşte centura? N-avem fire de păr în cap. Ne plac însă conferinţele de presă unde anunţăm că-i gata, ne apucăm în data de… Paştele Cailor.

Aţi mai auzit vreun zvâc de Centură? Nici n-o să auziţi până la anul, că ce naiba, e an electoral şi atunci îi dăm bice cu ceva hârleţe bagate-n pământ. Până atunci. Sufocăm în continuare oraşul.

Lasă un răspuns