Nu peticim tot că mai “păpăm” şi la toamnă. Ce scria acum 2 ani Deşteptarea.

“Din ciclul drumurile noastre sunt toate proaste, vă prezentăm strada Bicaz. Pe aici se circulă ca în fostul poligon. Maşinile fac slalom printre guri de canalizare, gropi şi denivelări. Cât este de lungă strada, nu este nici o porţiune netedă, asta deşi e intens circulată. Şi nici n-a avut parte de vreo modernizare completă în ultimii ani, ci doar de plombări. Aşa s-a întâmplat şi în acest an. Acum câteva zile a fost asfaltată la pungă, dar doar atât. Petice de asfalt au apărut pe ici pe colo, fără prea mai schimbări.”

Aşa începea un articol în Deşteptarea din 11 aprilie 2016, clar, când nu era Papă Lapte ăsta duhovnicul municipiului. Că dacă era ăsta, era perfectă asfaltarea la pungă. Şi dacă-i fac pupincurişti şi milogi la uşile primăriei, se supără brusc, de parcă fac eu ceva să aibă existenţa asta penibilă. Bibirincuristii se fac singuri de cacao prin articolele de gen, astea care acum lipsesc cu desăvârşire pentru că nu-i aşa, tăticu sponsorizează şi dă anunţuri de 19.000 aici. Nu mai văd acum asfaltul la pungă sau îl văd că fiind perfect.

Păi să vedem. Aţi anunţat cu surle şi trâmbiţe acum 2 săptămâni că au terminat peticirea, complet, pe strada Chimiei. Să moară Cipilan? Ia uite-te-n pozele de mai jos? Par petice sau găuri? Sunt de pe Chimiei taică, de azi.

Dar pupincuriştii de meserie au fotografiat 3 petice rezolvate 5 metri mai încolo, ca să dea bine în poze şi să poată deconta primăria sumele uriaşe păpate de “haiducii” ce au efectuat “damblaua”. Ai avut în plan peticirea străzii Chimiei de la kilometrul 4+200 până la kilometrul 4+750? Ce naiba? Strada Chimiei e pe partea stângă şi pe dreapta nu? Şi iar faceţi “boticul” ţuguiat când va înjura lumea pentru treburile de mântuială din oraş. Că-s cârcotaşi, că-s plătiţi de Soroş, că-i opoziţia ce trage pe nas, că sunt poze trucate sau alte lucruri.

Vorbeaţi în articol de strada Bicaz. Păi bine nene, dar de doi ani de când e Piţi la volan, nu mai vorbiţi deloc. Ştiţi cum arată acum strada? Aţi numărat găurile? Nu mai aveţi pastă în pix să continuaţi şarada comunistă? N-aveţi cum, nu?

Zic să scoţi dej’tu din nas, să ieşi din virtual şi să faci câteva ture cu Dusterul pe strada Chimiei, că poate ar trebui să şi verifici ce fac vrednicii “muşterii” cu banul public. Cum? Proiectai ceva 3D? A, scuze, termină-l şi apoi poţi ieşi. Dar desenul, tot cu Piaţa Centrală? Tot cu creşa din Nord? Sau, ai idei noi?

Lasă un răspuns