De ce-s 7 la o groapă, când doar doi pot munci?

Asta s-au întrebat mai mereu băcăuanii la vederea acelor imagini inedite în care observăm 7 muncitori ce nu-şi aveau rostul lângă un petic sau o groapă. Dacă trustul pupincurist nu explica azi, rămâneam cu o impresie proastă, dar mare noroc că ăştia au explicaţii tehnice pentru orice balegă lăsată-n drum de administraţie.

El ne spune aşa, cam cu flăcări scoase pe nări, nu de alta, dar trebuia apărată onoarea ăstora de la SSP şi nu ştia cum, deci ne explica hârtiuţa igienică, cum că dacă ăştia lucrează la o groapă, una de vreo 2mp, e normal să nu poată tăia ţeava decât unul, e normal să nu poată suda decât unul. Restul întruchipează normalitatea spărgând seminţe pe margine, dând indicaţii stânga-dreapta, sau tolăniţi la umbra unui copac rămas totuşi netăiat de administraţia asta “verde”. “Orice muncă în lumea asta o fac doar doi oameni”, e următoarea aberaţie scrisă de nefericitul individ căzut parcă în troaca cea cu zoaie din curtea bunicilor mei. Inteligentule, sunt treburi care se pot face de unul singur, nu-ţi explic, că nu-i nevoie, e treaba care o faci tu singur, c-o singură mânuţa. Sunt treburi care se fac neapărat în 3,4,5 sau mai multe persoane. De unde naiba ai scos teoria asta cu 2 bătuţi în cuie, nu ştiu.

Uite, la Parincea de exemplu, un concetăţean de-al tău, poate prăşi şi singur, fără să aibă nevoie de alţi 3 privitori cu berea-n mână stând tolăniţi la marginea tarlalei. Explicaţiile ăstuia continua cu teoria muncii făcute “cu cap”. Să mori tu? Adică ne mai explici şi faptul că SSP-ul munceşte cu cap. Hai să nu fim atât de linguşitori.

Deci, logic că dacă nu pot lucra efectiv decât 2 oameni la o lucrare, nu au ce căuta alţi 5 pe margine. Cei 5 pot face altă treabă în altă parte. Că au, slavă Domnului. “Istericii” de pe facebook, aşa cum le spui tu, sunt ăia care văd mereu realitatea obiectivă şi tot ăia care vor depuncta administraţia actuală la viitoarele alegeri. Aşa cum a făcut-o şi cu PNL-ul în 2016. Deci dacă doar doi, să fie doar doi. De mâncat bureţi, o poate face şi un singur pupincurist, nu mai explic teoria că o ştii deja. Eu zic să-ţi pregăteşti terenul pentru următorul partid, altul, care va avea nevoie de propagandă ieftină. Treaba asta o poţi face singur, nu-i nevoie de doi oameni aşa cum sună teoria ta despre o muncă eficienta.

Lasă un răspuns