Atotputernice penal, de ce ţi-e teamă ?

Nu există nici o dovada mai mare a fricii unui regim decat să chemi jandarmii pentru a apăra cu orice preţ citadela inculturii, josniciei şi linguşelii, pe care o numim generic sediul guvernului ruşinii naţionale.

Prin lacheii fără creier şi Veoricile ridicate la rang de mare ministrese ai chemat jandarmii împotriva propriilor concetaţeni, goniţi cu ani în urmă spre marginile Europei de jeguri ca tine ce s-au folosit de rangurile înalte spre a jefui, vinde şi trăda neamul ăsta ce se încăpăţânează să existe, în ciuda unor viermi asemeni ţie.


De cine te ascunzi penalule? 
De românii ce schimbă scutecele bătrânilor italieni, de căpşunarii ce muncesc în soare ca să aibe copiii lor un viitor ceva mai decent, de muncitorii ce ridică bijuterii arhitecturale prin Germania, Anglia sau Suedia? De cine te ascunzi? De adevăr, de dorinţa românilor drepţi de a rămâne drepţi în faţa naţiunii, a trecutului, prezentului şi viitorului?. De cine te temi, de cine te ascunzi? De “mândria de a fi român” pe care o araţi doar pe afişe şi în emisiunile lui Gâdea şi Badea ce sunt în stare să te pupe în cur atâta timp cât Felix va respira? Banii capşunarilor sunt buni ca să îţi ţină ţie deficitul pe linia de plutire, însă voturile lor nu?!


Penalule, făcător de guverne submediocre, mândru, ortodox, partizan al familiei tradiţionale, unde şi nevastă-ta a confirmat că eşti hoţ, nu te adaposti sub “voturile milioanelor de români” căci laşitatea ta i-a trezit la realitate, iar dorinţa lor de a se uni pentru o Românie ca afară nu mai poate fi oprită de amazoanele inculte din partid, ce nu te-au trădat niciodată.


Gata LIVIULE, ai început să te duci la vale şi mă bucur că tragi şi partidul după tine!

Lasă un răspuns