România fierbe! La Bucureşti e haos! PSD-ul a dat naştere celui mai violent protest!

E ora 22.30 şi în Piaţa Victoriei se protestează. Dar pare alt tip de protest decât cel cu care ne-a obişnuit #rezist. E unul presărat cu acte de violenţă ale unor “ultraşi” care sunt fără doar şi poate, armele PSD-ului, ăla care ştie să plătească acolo unde poate şi cu oricât poate, astfel încât să poată denatura protestul paşnic. Nici o legătură nu au acei câţiva instigatori violenţi cu protestatarii din Piaţa Victoriei, ăia sunt escadrilele aduse în Piaţa Victoriei pentru a produce unde de şoc, o altă formă de ticăloşie a partidului de guvernământ. Gazele lacrimogene sunt folosite împotriva protestatarilor de cele mai multe ori fără logică, în speranţa că protestul va lua sfârşit. Însă protestul continuă şi la ora asta fără a observa că cei din Piaţa Victoriei dau vreun semn că renunţă.

Ticăloşia PSD a ajuns astăzi până la nivelul la care au fost blocate trenuri şi autocare cu protestatari, taman invers a fost metoda folosită la mitingul asistaţilor din 9 iunie. Au încercat în zadar să limiteze sau să blocheze ieşirea românilor la protest, iar Jandarmeria Română a început să aibă de muncă, până acum nu şi-au justificat salariile. Petardele lacrimogene zboară în mulţime fără să aibă neapărat vreun motiv, intimidarea făcând parte din planul de “atac” al forţelor de ordine.

E ora 23.20 şi Piaţa Victoriei s-a golit, toţi protestatarii înghesuindu-se pe bulevardele lăturalnice. La un moment dat un jandarm a fost efectiv călcat în picioare de un grup de protestatari ce era format din persoane “ciudate”, având cagule pe faţă şi dezbrăcaţi pe jumătate. Nefericit incident dar ăsta e riscul jandarmului. Ironia e să pui oameni să destabilizeze şi apoi să-ţi bată oamenii de ordine. Hilar:).

Astăzi a existat un “morcov” în funduleţul lui Dragnea, unul în tot PSD-ul. Băieţii ăştia deştepţi au ajuns la intersecţia drumurilor ce îi obligă să meargă înainte cu orice preţ, aflându-se în postura nefericită de a-şi salva fundul până în ultima clipă. Imaginea Bucureştiului din seara asta va trebui să le dea de gândit celor ce au distrus România şi au ca logică starea de lehamite a românului sătul de mafia politică.

Preşedintele României tocmai a condamnat intervenţia în forţă a jandarmilor invers proporţională cu modul de protest al majorităţii oamenilor aflaţi în Piaţa Victoriei. Poate că nu le înţelege modul brutal de intervenţie dar îi explic eu. Dom’ preşedinte, treaba e nasoală cu penalii, moment în care nu mai contează nimic altceva decât un colac de salvare la orice preţ.

Guvernul Dăncilă a dus situaţia protestelor violente până la nivelul ăsta, la pas cu gafele memorabile ce vor rămâne în istoria modernă a României. Două pistoale ale jandarmilor au fost furate de elementele violente ale protestului din seara asta. Urmează şi alte necazuri. Ştie careva ce face Dragnea la ora asta?

Protestul de azi a fost clar cel mai violent dintre toate cele existente în ultimii 29 de ani de după Revoluţie. România fierbe. Şi fierbe la maxim. Mâine e o nouă zi…

Share:

Lasă un răspuns