Gogoşile lui Piţi s-au adeverit. Calea Bârladului, un morman de minciuni!

Ăsta minte şi când face pipi la toaleta primăriei, îl minte pe-ăla micu că-i mare. Deci se pronunţă prostul în ultimele zile din iulie, pe când cu scandalul de la Calea Bârladului, că a alocat 1,8 milioane lei pentru asfaltarea străzii. Oricum nu erau 1,8 milioane ci mai puţin, dar oricum a fost o gogoaşă tematică, menită să distragă atenţia.

Văd azi că s-au alocat 5 milioane lei pentru asfaltarea Căii Bârladului şi nu mă dumiresc. Băi nene, dar s-au alocat 1,8 milioane după cum minţea prostea. Pe lângă conferinţa de presă a idiotului, se lansează ştirea în hârtia igienică, propagandistică în materie de partid de hoţi, că au fost alocaţi 5 milioane lei şi pentru asfaltarea străzii Calea Bârladului. Deci cum minţim Piţi? Noaptea în somn, ziua la conferinţe şi pe facebook, oricând ne întâlnim cu cetăţenii în stradă după ce vii cu băutura-n cap inserată la petrecerea soţiei. Aşa-i?

Acum nu ştiu pe care să o cred, la minciună mă refer şi mai ales nu ştiu dacă pot crede ceva. Că e posibil să mai treacă 3 săptămâni şi să apară alt comunicat prin presa pupincuristă, cum că au fost din nou alocaţi sume pentru Calea Bârladului. Ne hotărâm şi noi la ceva bătut în cuie sau mâncăm cu linguriţa? Acum urmează procedura de achiziţie publică, asta poate dura 30 de zile. Nu spunea prostea piţiponc cum că începând de marţea aia, în 25 de zile vin utilajele pe Calea Bârladului? Ei uite scârţ. Nu mai vin în 25 de zile că abia a început achiziţia. Urmează alte gogoşi fabricate în biroul oval din sufrageria cu vedere în Parcul Catedralei.

Lasă un răspuns