Jegul ăsta a uitat de unde a plecat.

El este Cătălin Marian Rădulescu, cunoscut ca fiind unul din pistolarii penalului Dragnea. Panarama asta a fost condamnată definitiv în anul 2016 de către ICCJ la un an şi şase luni de închisoare cu suspendare, pentru dare de mită şi efectuare de operaţiuni financiare cu acte de comerţ incompatibile cu funcţia deţinută. Din acel moment, arătarea şi-a propus ca în calitate de deputat PSD să iniţieze o lege după chipul, meteahna şi avarismul său. Astfel în mai anul acesta, Parlamentul a adoptat o lege prin care firmele aleşilor locali se pot racorda la banul public, legal, la vedere şi fără nicio restricţie.

Regretabil este şi faptul că această aberaţie legislativă a trecut la vot prin Camera Deputaţilor cu sprijinul decisiv a 13 parlamentari liberali care au compromis ideea de opoziţie şi care din punctul meu de vedere nu mai au ce căuta pe listele electorale pentru legislatura 2020-2024, dacă principalul partid de opoziţie îşi doreşte cu adevărat o clasă politică responsabilă şi necompromisă.
Revenind la jegul ăsta, trebuie menţionat că în perioada 2011-2015, pistolarul a deţinut funcţia de vicepreşedinte PSD Diaspora şi coordonator pentru Republica Moldova. Acum se pare că a uitat de unde a plecat şi ameninţă că va aduna un milion de TRICOAIE ALBE pentru a călca în picioare pe toţi cei ce nu sunt de acord cu regimul penalului Dragnea.


El este unul din parlamentarii cu care Dragnea ne ameninţă că Parlamentul României nu va permite încălcarea “democraţiei” 
Haideţi să-l “aplaudăm”!

Lasă un răspuns