Să-mi mai spui că la Bacău nu se poate! Uite că s-a putut a doua oară. Şi încă bine. Galerie foto/video.

Sincer n-aş fi crezut că în urma apelului Diasporei de a se organiza proteste în toate oraşele României şi în urma evenimentului creat de mine (doar pentru că nimeni nu s-a încumetat să-l creeze), s-au strâns două seri la rând, pe 10 şi 11 august 2018, aproximativ 3.000 de băcăuani în centrul oraşului pentru a protesta împotriva guvernului PSD şi totodată pentru susţinerea Diasporei ce protestează în Piaţa Victoriei din Bucureşti. Ca simplu cetăţean al oraşului îndrăgit de mine şi că “mâzgălitor” de texte nesemnificative, ca şi prezentator al realităţii oraşului prin fotografii şi imagini video, nu pot decât să mă înclin în faţa voastră, a celor ce aţi ieşit în aceste două zile în stradă. Mă înclin, vă mulţumesc că mi-aţi demonstrat că se poate şi că nu suntem cu demnitatea în coşul de gunoi. Au fost două zile în care m-am putut bucura de amploarea simţului civic prezent în stradă.

Şi în seara ce a trecut, am fost circa 3.000 de oameni în stradă, am mărşăluit prin centrul oraşului şi până la Narcisa, am scandat lozinci antiguvernamentale şi anti mafiei incompetente a oraşului, lozinci împotriva prefectului şi al primarului Piţi, am strigat pentru demisia guvernului PSD şi a prim ministrului Viorica Dăncilă.

Protestul de aseară şi cel din seara asta a fost paşnic şi fără nici un incident, ceea ce ne bucură pentru că ne demonstrăm că se poate şi fără violenţă. Bacăul a demonstrat că îşi poate spune punctul de vedere în ceea ce priveşte protestele antipesediste din 11 şi 12 august. Mafia flagelului pesedist ce ne domină politicul trebuie înlăturat printr-o formă sau alta, fără doar şi poate nu vor mai câştiga alegerile în 2020 şi toată ţara speră să-i înlăture mult mai devreme de anul de graţie al destrămării partidului de penali.

Lumea s-a săturat şi cuţitul a ajuns la os, acest lucru s-a văzut şi astăzi la protestul din centrul Bacăului. Aveţi mai jos câteva fotografii şi clipul video cu selecţii din eveniment. Bravo Bacău! Hai că se poate! Mâine ne întâlnim din nou, cerem demisia guvernului PSD şi a incompetenţilor ce ne conduc!

Galeria foto

DSC09048

Image 1 of 54

 

Selectii video

Lasă un răspuns