Avionul galben. L-au defectat ăştia de la #rezist. Au dat cu praştia în el. Azi l-au reparat.

Uite avionul, nu-i avionul. Cam aşa s-a întâmplat cu vestitele deratizări aeriene de acum două săptămâni. Alea cu avionul galben. Nu ştiam eu de ce ne fugăresc ţânţarii din Cancicov în prag de seară. Nu erau încă speriaţi de avionul buclucaş. Dacă s-a stricat, asta e, n-ai ce-i face. Piţi a ordonat să se facă treaba, a virat şi banii pentru lucrul ăsta. Dar n-a avut vreo vină.

Ce nu înţeleg eu e alt lucru. Cum de n-a dat ăsta piţiponc vina defectării pe ăştia #rezist sau sabotorii care le tăiau firele prin parc astă primăvară. Apoi îi fotografiau şi îi puneau pe facebook incompetenţa primarului. Mai ţineţi minte aberaţiile ăstuia. Deci eu zic că dădea bine asta la populism, mergea dată vina pe ăştia cârcotaşi. Să fi zis că ăia au dat cu pietre în el fiind în zbor, că au tras cu praştia folosind prune ca nea Marin. Şi apoi se putea plânge pe facebook şi curgeau şi like-urile.

Acum că cică l-au reparat, urmează să termine treaba. Aia cu ţânţarii. Cică duminică între orele 05.00-11.00 nu-i indicată plimbarea prin parc. Că vine avionul galben şi s-ar putea să nu facă bine la respiraţia ăstora de sunt obişnuiţi cu jogingul de dimineaţă. Seara de duminică o puteţi prelungi cu ăia micii prin parc, ţânţarii vor zace arşi prin iarba trântită la pământ de festivalul cu haleală.

“Tratamentul se efectuează preponderent în zonele cu vegetație abundentă, în parcuri și zone traversate de cursuri de apă. Tratamentul avio constă în pulverizarea aeriană ultrafină a substanțelor de combatare a țânțarilor, a căpușelor, dar și a omizilor. Substanțele folosite sunt avizate de către Comisia Națională pentru Produse Biocide.” anunţă cei din Primarie.

Lasă un răspuns