PSD-ul se teme de boicot la referendumul din 7 octombrie. Se gândesc ca el să se desfăşoare în două zile.

Ăştia din Coaliţia pentru Familie şi oile care i se supun, îmi explicau clar şi răspicat că iniţiativa pentru care s-a stabilit referendumul din 7 octombrie nu implică politicul şi nu are de-a face cu PSD. Băi eşti nebun? Citeşte mai atent declaraţiile ăstora din mafia pesedistă, mai uite-te şi la tv nu asculta doar ce-ţi spune popa slugarnic banului şi lacom precum un lup singuratic.

De exemplu, azi şi-au dat seama ăştia ciumaţi că referendumul va fi boicotat de foarte mulţi romani cu creier, unii care mai judecă şi singuri nu cum le dictează popa. Ce şi-au zis ei, că e greu să care cu microbuzele şcolare bătrânii credincioşi pe la secţiile de votare şi nu vor apuca într-o singură zi să împartă banii ca la mitingul din 9 iunie. Le trebuie timp mai mult pentru aceste lucruri şi s-au gândit la ce credeţi? La eventuale două zile de referendum.

PSD-ul a cerut asta prin vocea senatorului Şerban Nicolae. Deci PSD-ul n-are vreo legătură cu iniţiativa, nu băieţi? Nu se zbate nimeni din gaşca asta de penali să mătrăşească referendumul. Prostimea va trebui lămurită pe căile specifice pesediştilor iar aştia n-o pot face într-o singură zi. Ca să “ameţeşti” vreo 6 milioane de cetăţeni ai nevoie de timp. Iar penalii încearcă să ceară prin ordonanţă de urgenţă, două zile de referendum. E semn clar că se tem. Au şi de ce.

Coaliţia pentru familie, asta declarată cu iniţiativa, e doar paravanul ăstora care vor să cheltuie o groază de bani pe un referendum inutil şi idiot. Cele 43 milioane de euro puteau ajuta la sănătatea familiilor bolnave ce se sting fără şanse prin spitale.

Îndemn la #boicot vizavi de referendumul penalilor!

Un răspuns la „PSD-ul se teme de boicot la referendumul din 7 octombrie. Se gândesc ca el să se desfăşoare în două zile.”

  1. Cred că așa vreo 7 zile ar fi ok pentru referendum nu? Jigodiile nu mai știu cum să sugă bani din buget. Fraierii care pun botul și se duc oricum de la 7 sa voteze pot veni în fiecare zi ca n-au servici. Sunt pensionari, șomeri, asistați sociali care au vreme berechet. Mai socializează și ei cu ocazia asta. Se întâlnesc la cârciumă și la secția de votare?

Lasă un răspuns