Condiţiile pentru comercianţii din Piaţa Nord, ca-n timpul lui Ştefan cel Mare.

Cu siguranţă ştiţi de Piaţa Nord. Cu siguranţă aţi fost foarte mulţi dintre voi la cumpărături aici. Dar cine n-a observat spaţiul ăla în care se vând legume-fructe? Mă refer la înghesuiala în care se face comerţ acolo, în timp ce toată hala are spaţii multiple nefolosite. Să spunem de miros? Neplăcut şi atât. Lumina lipseşte cu desăvârşire acolo, e foarte greu să îţi foloseşti vederea dacă la ultimul control oftamologic nu ai trecut cu nota 10. Extrem de prost luminat acel perimetru dar şi marfa înghesuită într-un spaţiu mic. La ieşirea din Piaţa Nord, pe trotuare găseşti vreo 7-8 comercianţi ambulanţi vânzându-şi marfă. Motivul? N-au loc prin piaţă?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sunt nişte culoare şi aşa înguste prin care ar trebui să circule cumpărătorii, însă e dificil să circuli pe acolo. Rişti să te împiedici de roşiile sau castraveţii comercianţilor. Ăia n-au nici o vină atât timp cât n-au spaţiul necesar. Dar administratorul? Vede modul în care se face comerţ în această hală modernă? Cetăţeanul care a sesizat problema la noi i-a spus lucrul ăsta, i-a prezentat anomaliile şi ce credeţi? A fost pur şi simplu ameninţat de administratorul ce trebuia să i-a măsuri. Nea’ Claudiu se pare că e administratorul, plus un nea’ Costel subalternul ăstuia. Ăştia doi, aroganţi şi ironici, plus nişte ameninţări la pachet, de luat acasă. Condiţiile de a face comerţ acolo au rămas la fel.

Băieţii, alo, şmenarii ce administraţi Piaţa Nord, care-i treaba băieţi? S-au umflat penele? Aşa arată o piaţă de legume fructe într-un oraş european şi în anul 2018? Puneţi creierul la treabă şi regândiţi spaţiul ăla neconform cu nici o regulă de comerţ modern.

Lasă un răspuns