Cros şi semimaraton în Valea Budului. Înscrieri până pe 25 septembrie!

Sportul înseamnă sănătate. Asta ne-o spun medicii şi realitatea din jur. A face sport înseamnă a fi sănătos şi a te dezvolta armonios. Pentru asta există atâtea competiţii sportive în jurul nostru şi de aceea la ele participă foarte mulţi tineri şi bătrâni. Cross-ul e unul din sporturile de rezistenţă şi practicat de tot mai mulţi români în ultimii ani. Semimaratonul, de asemenea.

O bună ocazie pentru băcăuani de a face sport, a participa la o competiţie sportivă şi a fi sănătos e competiţia organizată de cei de la Valea Budului Trail şi Baza 95 Aeriană Bacău în data de 20 octombrie 2018 în jurul “centrului de Agrement Valea Budului”.

Alergare trail în pădurile seculare din jurul “Centrului de agrement VALEA BUDULUI”, pe distanţa de 10 şi 21 Km. Înscrierile pentru acest eveniment se pot face pe siteul http://runscape.ro/bacautrail/înregistrare/ până pe data de 25.09.2018, fără taxă de participare, primii 300 de înscrişi vor primi tricouri tehnice. Aşadar nu pierdeţi timpul şi înscrieţi-vă la cross-ul şi maratonul organizat de cei menţionaţi. Au mai rămas doar 10 zile! Baftă tuturor!

2 răspunsuri la „Cros şi semimaraton în Valea Budului. Înscrieri până pe 25 septembrie!”

Lasă un răspuns