Profi deschide magazinul cu numărul 22! Pe Ştefan cel Mare nr. 7.

Să mai anunţăm un market ce apare pe harta urbei, unul care ţine de reţeaua de magazine Profi. Eram destul de “profi” şi până ieri cu cele 26 de magazine în tot judeţul, 21 în urbea noastră. Se lucrează pe ultima sută de metri la magazinul cu numărul 22 din oraş, mai e puţină treabă şi cei din zona Ştefan cel Mare vor avea un magazin în preajma lor. El se afla vizavi de piscinele Gepex, pe strada Ştefan cel Mare la nr. 7.

Probabil că vin unii acum care ne explică beneficiile înfiinţării noului magazin, crearea locurilor de muncă noi, etc. Poate că e aşa şi poate că e mai bine să avem lanţurile astea de magazine, moment în care am putea desfiinţa micile societăţi de cartier care vor fi din ce în ce mai “înghesuite”. Mă abţin să comentez ceva anume de noul magazin şi doar vă anunţ că Profi a ajuns la numărul 22. La mai mare!

Un răspuns la „Profi deschide magazinul cu numărul 22! Pe Ştefan cel Mare nr. 7.”

  1. Marfă de foarte proastă calitate și personal incompetent, neinstruit, needicat, cu apucătur primitive. La casă adormi, ți se urăște stând să plătești marfa. Asta e Profi. Da` bine că se extinde să mai constate și alții ce înseamnă Profi.

Lasă un răspuns