Familia tradiţională în comuna Huruieşti, parte a abuzurilor sexuale din partea preotului?

Dacă tot e despre familia tradiţională, să fie. Că-i la modă şi un subiect în plus zilele astea. Dar tot zilele astea a mai apărut un caz, pe lângă alte mii de-a lungul timpului, în care un popă e acuzat de agresiune sexuală vizavi de 5 copii minori. Pe la Huruieşti se întâmplă asta, acolo unde sărăcia e la ea acasă şi acolo unde popa-i văzut ca Dumnezeu. Popa, primarul şi şeful de post. Ăştia care conduc populimea, ăştia care le explică ăstora drumul bun în politică.

Asta are 63 de ani cică şi e tradiţional în sânul bisericii să ai parte de astfel de scandaluri. Astea cu agresiune sexuală, cu minori, cu homosexualitate. Iar ăştia ne explică-n cadrul slujbelor că ţin mult la familie, mai ales la aia tradiţională şi n-ar ierta derapajul ăstora gay. Cică să faci ce spune popa nu ce face el. Că ăsta face prostii. Pe modelul lui Pomohaci, ăsta cică a “crescut” vreo 9 copii sărmani pe lângă el şi avea aceeaşi “grijă” ca Pomohaci. Să le ofere mângâierea necesară. Numai că ăsta le-a oferit mai multă mângâiere decât scrie în Biblie şi a dorit ceva în plus de la minorii în cauză.

Ăştia sărmani, ăştia 9 minori au cu siguranţă multe poveşti în suflet. Legate de popa ăsta cu apucături nu de familie tradiţională pe care cică o apăra. Ăstora de slujesc prin biserici le plac mai mult minorele, merţanele şi uşile de biserică de 25.000 de euro bucată.

Cum le poate explica un popă mamelor celor 5 fetiţe abuzate despre însemnătatea familiei tradiţionale? Acum să-i văd. O să le explice că e traditional abuzul sexual? Până la referendum, în Huruieşti se mai vorbeşte de familia tradiţională? Şi câte cazuri de astfel de popi or mai fi prin ţară, câte nu ştim. Ăştia-s mai periculoşi decât cuplurile de gay pe care nici nu le observ pe stradă. Nu am auzit de abuzuri sexuale din partea ălora. Popii însă ne dau pe bandă rulantă astfel de subiecte. Un control psihologic fac ăştia?

Lasă un răspuns