PSD-#rezist 5-1. La spart seminţe, la mici şi la bere. La neuroni, nu.

Nu poţi să uiţi frustrarea în media pesedistă a zilei de 9 iunie. N-ai cum să uiţi, cum numărau ăia ouăle precum o făcea acum câţiva ani Năstase, tot unul de-al lor. Şi le ieşeau ălora nişte cifre de ziceai că nu mai e nimeni pe-acasă, au legat căţelul, au dat mâncare la porc şi la vacă, au închis gazele şi au ferecat porţile. Cu toţii străjuiau la dreapta tăticului din PSD.

500.000 era cifra tipărită pe Latrina tv şi nu mai conteneau ăia să facă comparaţia “umilitoare” a acelui “miting” la care au adus toţi idioţii de la sate şi mitingul #rezist la care fuseseră 300.000 de oameni. Bătea ăla mic şi-al naibii de pupincurist, Badea, din picioare de ziceai că se dărâmă trustul de lingăi din temelii. Punea ăla pozele una peste alta şi era cel mai mândru de aurolacii aduşi la un mic şi-o bere sau 50 de lei, pe Calea Victoriei.

Comparaţia ălora era de 5 la 1. Cinci pesedişti la un “rezistent”. 500 de mii versus 100 de mii. Păi pesediştii sunt oricum de 5 ori mai buni. La spart seminţe pe Calea Victoriei, la micii împărţiţi moca la Căcâna şi la berea dată de primarul comunei după miting. La neuroni nu poţi face comparaţie de gen. Pesediştii deţin “mulţimea vidă” de ani buni.

Avem fotografiile celor două mitinguri ce le puteţi compara cu ochiul liber. Ăştia pesedisti, dacă aveţi 4 ochi, să vă abţineţi de la realitatea ce se poate observa şi cu un singur ochi.

Lasă un răspuns