Festivalul Toamnei a început cu o seară rock şi vreme frumoasă.

Festivalul Toamnei a început, ca şi manifestare muzicală, cu o seară dedicată rock-ului. Pe scena amplasată lângă Sala Sportului au urcat pe rând formaţii tinere din genul muzical menţionat. Publicul a fost în număr mic prezent în faţa scenei, probabil că genul muzical nu “prinde” la fel ca “ţopăielile” trupei Bambi. Genul ăsta muzical nici nu şi-a permis să-şi “uite” acasă vreun membru, pentru a spăla nişte vase în bucătărie precum super trupa menţionată.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”29″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_slideshow” gallery_width=”600″ gallery_height=”400″ cycle_effect=”fade” cycle_interval=”10″ show_thumbnail_link=”1″ thumbnail_link_text=”[Show thumbnails]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Vremea frumoasă şi mirosurile îmbietoare din locaţia festivalului au făcut totuşi prea puţini băcăuani să iasă din casă. Probabil şi faptul că e vineri şi a fost zi de muncă, e unul din motivele pentru care publicul” a cam lipsit. Probabil că băcăuanii sunt mai interesaţi de trupele ce vor urca pe scenă în seara asta şi mâine seară în încheierea festivalului.

Puteţi urmări câteva selecţii din ceea ce au dat “rockerii” pe scena festivalului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *