Un recital de calitate al Plaiurilor Băcăuane şi scandările “#muiepsd” ale publicului. În a doua seară de festival.

A doua seară de “Festivalul Toamnei” a adus pe scenă muzică bună şi au antrenat spectatorii prezenţi să incingă adevărate hore în mijlocul mulţimii. Delectaţi cu băuturi spirtoase şi răcoritoare, alături de mirosul de grătare, băcăuanul a savurat din plin muzica lui George Cojocărescu şi “minunea” de ansamblu Plaiuri Băcăuane pe care o coordonează cu mult profesionalism.

Formatia Plaiuri Bacauane

La un moment dat a apărut o defecţiune tehnică în urma căreia nici muzica nu mai cânta şi nici microfoanele nu mai aveau sunet. A fost momentul “delicios” în care lumea a strigat tot felul de “nebunii”. Un grup compact, care era încins în horă la momentul defecţiunii, a avut “(ne)inspiraţia” de a striga “#muiepsd” în timpul pauzei muzicale în liniştea aşternută în faţa scenei. La minutul 14:10 pe video postat la finalul articolului, momentul cu pricina. Prezentatorul George Cojocărescu nu s-a pierdut cu firea la experienţa pe care o are şi a sfătuit grupul să-şi manifeste frustrările într-o cu totul altă locaţie decât un festival al toamnei la Bacău.

N-a ezitat să-şi spună părerile despre actuala guvernare dar a menţionat totodată că astfel de sloganuri nu sunt normale la un aşa eveniment. Spectacolul făcut de Cojocărescu şi ansamblul Plaiuri Băcăuane a fost cu siguranţă cel ce a “antrenat” cel mai mult publicul prezent la a doua seară de festival.

Pentru cine n-a fost prezent, aveţi momentele complete ale prestaţiei artistului-prezentator şi ansamblul lui.


 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *