Piţi a recunoscut. Mocheta nu-i potrivită. E musai nevoie de asortarea cu panseluţe de hârtie.

După 24 de ore în care Bacăul a fost în prim planul ştirilor naţionale, vizată fiind celebra mochetă verde din Piaţa Centrală, iată că Piţi a ieşit la rampă. Care rampă? Deşteptarea şi pagina lui de facebook, pentru că altă rampă de lansare a prostiei nu există.

Câţiva băcăuani au propus ca locul celebru în care au apărut mochetele să devină unul de pelerinaj pentru turiştii care veneau în oraş doar pentru a vizita Catedrala. Se intenţionează instalarea unei cutii a “milei” faţă de administraţia ce dă naştere în fiecare zi a unei idioţenii. Astfel se vor strânge banii necesari pentru înlocuirea asfaltului cu linoleum. Cică ăla ar fi soluţia perfectă pentru infrastructura ce ne-o dorim.

Revenind cu picioarele pe pământ, azi a ieşit Piţi la rampă şi a anunţat că nu-i de acord cu “covoarele fermecate” montate în Piaţa Centrală. Administraţia de la Spaţii verzi a dat cu oiştea-n gard. El spune asta. Deja nu ne putem pierde celebritatea în ceea ce priveşte plasticul montat. Dar chestia interesantă e că mocheta asta merge cu nişte panseluţe de plastic şi brăduţi de plastic montaţi la intrările în oraş. Părerea unor băcăuani oripilaţi de fenomenul “mocheta”.

Până se va găsi soluţia potrivită în acel spaţiu verde, administraţia va monta un panou uriaş cu inscripţia “Nu călcaţi mocheta”

Lasă un răspuns