Măturoaiele lui Piţi balansează metroul lui Boc. Tiki Taka.

Orice primar încearcă să-şi scoată în “faţă” marile realizări. Un lucru firesc până la urmă. Însă trebuie analizată chestia asta astfel încât să nu devină o penibilitate. Să devii un idiot, cu acte.

Ăsta al nostru, Piţi, băcăuanul ce adoră propaganda editată-n sufrageria personală, a omis să-şi facă publicitate la nişte cheltuieli lunare de frica cârcotaşilor. Părerea mea şi atât. Că tot râdem de penibilul existent în administraţia asta care e formată din mâneci suflecate şi creiere arse.

Sunt multe plăţi ale primăriei Bacău ce-mi par nişte bani aruncaţi la ghenă dar observ una tare. Informaţia e pentru ăia care tot urlă că n-au un oraş curat, că nu se mătură pe străzi, ăia care spun că nu văd oameni la matură. Păi ştiţi de ce nu îi vedeam pe ăştia cu măturoaiele? Pentru că primăria nu avea “ustensilele” rarisime.

Asta înţeleg din plata a 5.500 euro pentru măturoaiele necesare, plată făcută luna trecută în contul CSPAI BARABAS. Deci putem să-l lăsăm în urmă pe Boc cu idioţenia de proiect legată de introducerea metroului în Cluj. Vom avea străzi mai curate. Tot prin Cluj văzusem parcă maşinăria aia electrică de mătura străzile. Un rahat, nu face doi bani pe lângă măturoaiele de 5.500 de euro.

Vă plângeţi de iluminatul public şi sunteţi împotriva împrumutului ce va aduce un iluminat modern în oraş. Dacă nu se întâmplă chestia cu iluminatul de 11 milioane de euro, ăştia de la SSP vor “păpa” lunar 20.000 de euro doar pentru mentenanţă. Aşa cum au făcut şi luna trecută, printre două borduri montate la giratoriile din Şerbăneşti şi două străzi de vreo 400 de metri asfaltate-n timp record.

Lasă un răspuns