De mâine, ducem gunoiul unde vrem dar nu la ghenă. S-a pus bariera la Eco Sud.

Chiar aşa! Cum ar fi ca de mâine să nu mai fie ridicat gunoiul din municipiul Bacău? Deloc. Să rămână aşa mormane prin toate ghenele. Temperaturile scăzute ajută la chestia cu mirosul şi avem un avantaj.

Ei, uite că se va întâmpla asta începând de mâine dimineaţă. Eco Sud a pus bariera la groapa de gunoi şi SOMA nu mai are cum ridica gunoiul. Piţi urlă că ăştia de administrează groapa de gunoi nu merită remuneraţia pentru nişte servicii nasoale. Ei, uite că ăştia îşi bagă dejtu’n nas şi trag pe dreapta. Să vadă cam ce poate piţiponcul ăsta în materie de negocieri. Că alea 3 milioane datorie nu le-a achitat.

Sunt unele voci care spun că n-ar trebui blamată primăria, dar eu că un cetăţean simplu şi corect, întreb domniile voastre unde se plăteşte taxa pentru salubritate. O să-mi spuneţi că la Taxe şi Impozite. Deci în cadrul Primăriei Bacău. Păi bine mon cher, dacă plătesc ăstora incompetenţi, ce treabă am eu să judec altceva decât managementul prost al circuitului banilor în “natură”? Ăştia trebuiau să gestioneze problema gunoiului şi mai ales trebuia să vireze banii datoraţi.

O ghena de gunoi arata azi asa. Cum va arata luni?

Problema va deveni gravă, considerând că avaria celebră n-a provocat decât un foc de paie pe lângă focul ce îl va provoca lipsa serviciului de salubritate. Pe lângă multe alte probleme, administraţia nu reuşeşte nici gestionarea corectă a crizei gunoiului şi poate fi o bilă neagră în plus ce se adăugă “palmaresului” PSD Bacău. Vom urmări cu atenţie ce se va întâmpla de mâine.

 

Lasă un răspuns