Centenar fără Piţi şi Cojocărescu? N-ai cum. Dacă-i Centenar, să fie Coşa şi Benea.

Cu o tehnică “militară” mediocră, adică una formată din Poliţia Locală, Poliţia Judeţeană, Ambulanţa, ISU, Jandarmerie (ăia care nu s-au abţinut), Salvamont. Băi nene, tehnica militară formată din 3 DAC-uri ce tractau tunuri de antiaeriană? Cam slăbuţ. Lumea n-a venit să asculte slujba de pomenire, aia care nu lipseşte la nici un eveniment local şi naţional. Păi cum să lipsească popa de la aşa eveniment? Cât a costat slujba oare? Le-a dat chitanţa? Bun, a fost şi popa de ne-a plictisit, apoi au urmat discursurile plictisitoare ale tembelilor din administraţie, nelipsind nici proaspătul “demisionar” Sova. Lumea în jur se tot întreba, mai durează mult vorbele ăstora?

N-ai cum să ai un aşa eveniment unde e implicată administraţia locală şi să nu-l ai pe talentatul Cojocărescu la microfon. N-ai cum. E peste tot…

Piţi ne-a invitat în ziua asta specială, asta în care suntem mai români ca ieri şi mai români decât vom fi mâine, să renunţăm la “ură” şi la “răutăţi”. Şi uite că eu nu i-am ascultat rugămintea. Eu îi spun şi în zi de Centenar că e cel mai incompetent şi cel mai idiot primar din ultimii 30 de ani.

Apoi, după vreo oră şi jumătate de vorbărie lungă, a urmat defilarea în sine a “tehnicii militare”, timp de circa 15 minute. Practic, lumea pentru paradă a venit. Părerea mea, dezamăgitor. Eu am rămas acelaşi român.

Mai jos, aveţi o galerie foto cu evenimentul de astăzi:

Lasă un răspuns