Reţeta “gogoşilor” lui Piţi. Incompetenţă, neputinţă, prostie şi… prostie.

Putem găsi sute de minciuni rostite de piţiponcul ce şade la conducerea Primăriei din Bacău, inclusiv asta relalată azi de Cristian Ghingheş cu Piţi în campania electorală. Cea cu micşorarea taxei de salubritate ce se vroia la “nivelul” de 5 lei/persoană/lună. Brusc Piţi măreşte taxa de salubritate la 10 lei/persoană/lună. Dar nu-i de vină el, desigur că nu. Ăilalţi sunt de vină. Ce spunea el în campania electorală legat de acest aspect era doar pentru proşti. Şi proştii l-au votat.

Printre sutele de promisiuni şi de proiecte puse pe facebook, am mai găsit una azi. Legat de consolidarea blocurilor cu bulină de pe strada Mărăşeşti. În 2 februarie, pe site-ul primăriei scria aşa:

Municipiul Bacău a demarat procedurile în vederea proiectării lucrărilor de consolidarea a blocurilor nr.4, nr.7, nr.9, nr.10 şi nr.12, situate pe str. Mărăşeşti, din municipiul Bacău. Toate cele cinci imobile sunt construite în perioada 1960-1962, fiind încadrate în clasa de risc seismic I- clădiri cu bulină roşie.

„Pas cu pas ne ţinem de cuvânt şi suntem la etapa de proiectare a lucrărilor de consolidare a acestor cinci blocuri. S-a aprobat în această săptămână documentaţia de avizare a lucrărilor de intervenţie şi a început execuţia proiectului tehnic aferent. Proiectantul are un termen de 3 luni pentru a definitiva documentaţia, după care vom demara licitaţia pentru execuţia lucrărilor de consolidare a acestor cinci blocuri. „, a precizat primarul municipiului Bacău, dl. Cosmin Necula.

Logic, în luna mai a anului curent trebuia să auzim de ceva licitaţii în acest sens. Aţi auzit voi? Consolidarea a fost şi uitată de Piţi. Nu era nici un subiect de pus pe reţelele de socializare şi s-au gândit că această consolidare ar da bine. Însă nu virtual. Suntem pe cale să împlinim un an de când am citit asta şi nimic.

Cel mai dezastruos mandat de primar de după Revoluţie îl notează în palmares Piţi. Ăsta n-a reuşit nimic altceva decât să promită în continuu în aceşti 2 ani şi jumătate de mandat. 3 semafoare, un sfert de sens giratoriu în Şerbăneşti, 3 “cearşafuri”, 2 amenzi pentru idioţenie şi o fundiţă. Cam despre asta putem vorbi.

Lasă un răspuns