Moş Crăciun poate veni la Spitalul Judeţean de Urgenţă cu nişte cadre medicale noi.

Spitalul Judeţean de Urgenţă angajează personal la sfârşit de an 2018. Veste bună pentru cei interesaţi şi cu siguranţă e şi nevoie acută de personal în spital. Salariile sunt chiar frumuşele şi tentante pentru meseria asta frumoasă.

Nu am văzut însă specificat în cerinţele spitalului şi lucrurile ce pot duce spre normalitatea actelor medicale. Gen, a nu tânji după șpagă, a vorbi frumos cu pacienţii sau a fi cu sufletul lângă meseria asta. Să fie bine. Că dacă vin cadre medicale noi doar pentru salariu frumuşel, tichete de vacanţă şi bonificaţii, e de rău. Sunt disponibile șase posturi de asistent medical principal, pentru care e nevoie de studii posticeale. Sunt locuri libere la Ambulatoriul Pediatriei, Gastroenterologie, stația de hemodializă, sterilizare, UPU și pe Neurologie. Se caută și trei infirmieri, cu studii generale, doi îngrijitori, și un brancardier.

Deci Moş Crăciun poate veni la Spitalul Judeţean de Urgenţă cu nişte cadre medicale noi. Să fie cu noroc în cazul în care se şi prezintă cineva la examenele de angajare. Înscrierile se fac până pe 14 decembrie, ora 12, iar taxa de participare la concurs este de 50 de lei. Examenul va avea loc în amfiteatrul Maternității, pe 21 decembrie, la ora 9.

Lasă un răspuns