Un fost primar cu dosare penale în locul incompetentului Dumbravă la Spaţii Verzi!

Nu ştii ce ţi se poate întâmpla în momentul în care ajungi la cifra magică 38. Cifra referindu-se la numărul de termene de judecată la care poţi ajunge dacă eşti un pic mai şmecher ca populimea.

În cazul ăsta, după ce eşti acuzat pentru abuz în funcție, conflict de interese, fals și instigare la fals, după ce trec 3 ani de când te plimbi prin sălile de judecată, ajungi director la Spaţii Verzi. Exact director. Cică temporar tocmai din cauza “mochetei”. Aia pe care a gândit-o Dumbravă şi cu care a dus Bacăul în plan naţional. L-a scos pe incompetent şi a pus un acuzat penal pentru atâtea şmecherii. Cică temporar şi mai ales cică nu-i normal să fie împiedicat să ocupe funcţia asta din cauza unor “banale” acuzaţii ce l-ar baga vreo 7 ani la răcoare.

A căzut capul lui Dumbravă din cauza mochetei deşi Piţi a dat aprobare idioţeniei. Putea pleca braţ la braţ cu incompetenţii. Până atunci, avem un fost primar de Mărgineni, Marcelin Șolot, cu dosare penale în funcţia de director. Pentru că pot şi pentru că nu luăm atitudine.

Lasă un răspuns