Maidanezii lui Pâncescu au de toate! De Crăciun vor lătra pe ritmurile colindelor puse de burtos!

Mai ştiţi ceva despre Adăpostul de câini al Bacăului? Ăla în care jupânul Pâncescu taie şi spânzură pentru că poate şi pentru că îşi închipuie că-i tarlaua lui. Nu aţi mai auzit nimic aşa-i? Aflaţi că totu-i roz acolo şi toate sunt făcute ca la carte.

Am aflat azi ce nevoi ar mai fi prin Adăpost şi culmea că ar mai fi doar una singură. Nici nu vă trece prin minte de ce au nevoie cei 3.400 de câini din perimetrul de 12 ha. Dar cei 10 angajaţi cu minimul pe economie? Habar n-aţi fi avut dacă nu dădea sfoară-n ţară Pâncescu. Cine-i ăsta? E ăla gras care merge la cumpărături cu maşina de serviciu şi care nu face mai nimic prin Adăpost. Ăla care nu-şi trimite angajaţii să prindă maidanezii de pe străzi de frica rănirii vreunuia. Cică-s periculoşi pentru angajaţi. În schimb populaţia e imună.

Deci ăsta are o idee genială. Să le pună colinde în boxele câinilor pentru terapie de grup. Grup de şmecheri. Cei 10 angajaţi cică vor ieşi doar să colinde şi nu să mai prindă vreun maidanez. Zâmbesc. Coane Dinu, dar ai mai prins vreun maidanez în ultimele 12 luni? Eu zic să pui muzică şi pe străzile oraşului că sunt mai mulţi maidanezi decât în Adăpost. Cred că pe cei 10 angajaţi îi doare-n cot de colindele matale, ei ar vrea nişte salarii decente şi pot asculta acasă colindele.

Eu zic să ai grijă la sonorizare, că-i necesar un inginer de sunet pentru ca maidanezii să nu fie nici deranjaţi de numărul de decibeli şi pentru ca muzica să ajungă la toate boxele. Poţi păpa nişte bani frumuşei în spiritul Crăciunului. Hai, spor!

Lasă un răspuns