În lipsă de strategii pentru dezvoltare economică, consilierii PSD schimbă numele Parcului Catedralei!

Consilierul PSD, Gabriel Stan. Îl cunoaşte careva? Nu? Nici eu. Dar omul nu s-a îndopat cu sarmale de Crăciun şi nici n-a abuzat de licorile bahice. Omul a gândit, a proiectat, a devenit mai patriot decât Ciordache, colecul de partid ce joacă la zaruri viitorul României.

Ce a gândit? Orice altceva decât un plan de investiţii sau vreo strategie de dezvoltare economică a oraşului ce-i plăteşte remuneraţia. Tipul ăsta de care n-a auzit 99% dintre băcăuani, vrea un alt nume dat actualului Parc al Catedralei. El îşi doreşte un nume ce revigorează patriotismul. În speţă, Parcul Unirii – 1 decembrie 1918. Dacă-l întrebi ceva detalii despre unirea înfăptuită atunci, habar n-are, dar ştie sigur că ar fi bun numele pentru oaza de verdeaţă lângă care străjuieşte marea Catedrală a hoţilor ce şi-au tras parcare de milioane de euro.

„Într-un moment în care în România patriotismul este atât de puţin important și în Europa se vorbeşte tot mai mult despre inutilitatea cadrului naţional, aniversarea Zilei Naţionale devine un moment de excepţie în afirmarea identităţii şi tradiţiilor naţionale”, afirmă consilierul ce a propus schimbarea numelui, proiect ce va fi supus la vot pe 28 decembrie 2018.

Parcul Catedralei

Că l-a pus partidul să facă asta e doar convingerea mea şi atât. Ca să nu apară tot Piţi şi pe iniţiativa asta. Consilierii pesedişti cunosc doar realizări de tip semafor, dungi pe asfalt, balize în mijlocul străzii şi schimbări de nume a unui parc nou. Ceva pentru cetăţeni pe când domnilor? În afară de sacoşele cărate de tineretul pesedist pe la uşile asistaţilor şi bătrânilor pe care vreţi să-i păcăliţi iar, că pe alţii ce-şi folosesc creierul nu mai puteţi, ce altceva?

Ca să înţelegeţi ce şi cât poate consilierul, citiţi mai jos cam câte funcţii poate deţine un asemenea om. Şi dacă mă puteţi lămuri că ar avea timp să-şi facă treaba în atâtea funcţii, să-mi fie cu pardon, doar drumul dus-întors de la fiecare “loc de muncă” unde îşi desfăşoară activitatea, ar dura o veşnicie. Dar dacă-i pesedist, din 2016 are “capacitatea” de a fi membru în sute de consilii de administraţie. Doar PSD-ul poate. Dar Stan e deasupra tuturor. E şi atletic ce-i drept, pentru a da o fugă în fiecare locaţie din cele mai jos menţionate.

  • -”Comisia pentru activitati social-culturale, culte, învatamânt, sanatate, familie, munca si protectie sociala, protectie copii si sport”, în calitate de presedinte al acesteia.
  • Membru în Consiliile de Administratie ale: Colegiului National ”Vasile Alecsandri” Bacau, Colegiul ”Henri Coanda” Bacau, Colegiul Tehnic ”Anghel Saligny” Bacau si Colegiul National ”Gheorghe Vranceanu” Bacau, conform Anexei la HCL Nr. 207 din 13.07.2016, privind desemnarea reprezentantilor Consiliului Local al Municipiului Bacau si ai Primarului Municipiului Bacau în consiliile de administratie ale unitatilor de învatamânt preuniversitar de stat din municipiul Bacau, pentru anul scolar 2016 – 2017, pozitiile nr. 22, 24, 26, 28.
  • Reprezentant al Consiliului Local al municipiului Bacau în Consiliul de Evaluare si Asigurare a Calitatii Învatamântului (CEAC), organizat la nivelul unitatilor de învatamânt preuniversitar de stat din municipiul Bacau, la Colegiul National ”Ferdinand I” Bacau, conform HCL Nr. 267 din 21.09.2016.
  • Membru în Consiliul Administrativ al Teatrului Municipal “Bacovia”, conform HCL Nr. 226 din 17.08.2016.
  • Membru în Adunarea Generala a Actionarilor al SC ”Centrul de Afaceri Expozitional Bacau” SA, conform HCL Nr. 243 din 31.08.2016.
  • Reprezentant al municipiului Bacau în Consiliul de Administratie al Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara Zona Metropolitana Bacau, conform HCL Nr. 226 din 17.08.2016.
  • Membru în Comisia Sociala pentru analizarea solicitarilor de locuinte pentru tineri, conform Dispozitiei primarului municipiului Bacau cu Nr. 1684 din 29.09.2016.
  • Membru în Comisia de concurs pentru concursul de proiecte de management organizat pentru încredintarea managementului la Teatrul Municipal ”Bacovia„ care s-a desfasurat în perioada 27.09. – 11.10.2016, conform Dispozitiei primarului municipiului Bacau cu Nr. 1678 din 28.09.2016.

Lasă un răspuns