BBC-ul şi ONU influenţaţi de Soroş? Azi, două şuturi puternice în fundurile mafiei PSD!

E deja viral pe net interviul lui Meleşcanu, Ministrul de Externe român, intervievat de jurnalista Emily Maitlis de la BBC Newsnight. Acum stăm şi ne întrebăm de ce a fost luat în derâdere vizavi de “prosteala” aruncată în faţa jurnalistei. Normal că omul, individul, pesedist din întâmplare, e unul foarte bine intenţionat şi are dureri de coloană când vine vorba de “greutăţile” suportate în puşcărie de cei condamnaţi.

Nicidecum nu se gândeşte ăsta, “vulpoi bătrân”, cu greutate politică la amnistia corupţilor din politică. Doamne fereşte! Doar că “duduia” de la BBC nu-i bătută-n cap. A simţit imediat intenţia ăstora din politica românească şi la apostrofat pe Meleşcanu ca un #rezistent veritabil. Doar că e un jurnalist onest şi ştie cu ce se mănâncă politica românească.

Mă întreb dacă nu cumva jurnalista a fost racolată de Soroş, a fost plătită regeşte şi a fost pusă să-l “încurce” pe ministrul nostru de externe. Ăstora pesedişti ciumaţi le dă prin cap aşa ceva.

Emily Maitlis: Liderul dvs a fost găsit vinovat de corupție, din acest motiv nu i s-a permis o funcție (de premier) și acum țara dvs încearcă să introducă o nouă aministie care să le permită politicienilor corupți să scape de închisoare. Ce semnal transmite acest lucru?

Teodor Meleșcanu: Vreau să vă spun răspicat că una dintre cele mai dificile probleme pentru România este chestiunea penitenciarelor. Există o procedură de infringement legate de suprapopularea penitenciarelor și luăm în calcul posibilitatea de a încerca să găsim soluții care să ofere condiții mai bune pentru cei care sunt în închisori. Din acest punct de vedere ne gândim la posibilitatea de a utiliza dispozitive electronice care să le permită condamnaților

Emily Maitlis (întrerupându-l): Domnule, iertați-mă, haideți! Vorbim despre politicieni corupți și dacă țara dvs, guvernul dvs, va da amnistie pentru acești politicieni corupți. Este absurd.

Teodor Meleșcanu: Poate credeți că este absurd (răde), dar vă pot asigura că în toate țările, din când în când, dacă lucrurile nu merg bine, din punctul de vedere al codului penal, există posibilitatea să luăm în calcul soluții alternative.

Braţ la braţ cu “păruirea” lui Meleşcanu la BBC, astăzi a apărut alta bilă neagră pentru pesedişti. ONU investighează violențele Jandarmeriei din 10 august și cere explicații Guvernului României pentru folosirea forței împotriva demonstranților pașnici. ONU dă curs, astfel, petiției comunității Declic, prin care peste 80 000 dintre noi am cerut Națiunilor Unite investigarea și sancționarea abuzurilor Jandarmeriei Române la mitingul Diasporei.

Dacă şi ONU o fi fost contactaţi de Soroş şi plătiţi pentru a le trimite scrisoarea prin care cere explicaţii şi dovezi Guvernului, înseamnă că toată lumea-i la picioarele lui şi nu mai avem scăpare.

Să fim serioşi (aşa cum spunea şi jurnalista BBC), e cusută cu aţă albă problema amnistiei şi cea a protestelor din 10 august. Se strânge laţul? De Comisia Europeană nu mai reamintesc. Aia au fost prima care le-a tras şuturi în fund tembelilor ministrului Carmen Dan. Jandarmeria apără slugile pesediste şi asta-i vizibil tocmai de peste ocean.

Lasă un răspuns