Secretara care este și le știe pe toate. Ni-no-ni-no!

Se spune cā dacā vrei sā-ți rezolvi o problemā la una din instituțiile statului român, ai șanse 100℅ de reușitā dacā te ai pe bune cu….ați ghicit, secretara!
Ei, tot datoritā unei secretare, pardon, foste secretare, am aflat cā din cauza președintelui nostru, Poliția Românā este pe chituci.


Numai datoritā curajului, probitāții profesionale, a atașamentului fațā de valorile social-democrației și a moralitāții sfintei Carmen Dan, am aflat de ce polițiștii români fac chetā pentru a pune benzinā în autospecialele Logan, de ce polițiștii români își cumpārā accesoriile de la echipamentele de intervenție de pe diverse site-uri de profil, de ce marea majoritate a polițiștilor noștri au încā în dotare pistoale Carpați model 1976, cu care nu poți imobiliza nici mācar o pisicā dacā tragi în ea de la o distanțā mai mare de 10 metri, de ce este deficit de agenți operativi, de ce nu existā muniție pentru tragerile de antrenament, de ce fug polițiștii din sistem precum potârnichile, sau de ce nu-și primesc banii pentru orele suplimentare.
În viziunea blondei ministrese de la interne, Iohannis este vinovat! Vrea sā termine, poliția!


Māi cucoanā, ție chiar nu-ți este rușine? Nu era mai simplu sā spui cā Iohannis cu Lazār și Koveși umblā prin țarā cu o salvare roz și le furā polițiștilor, benzina, echipamentul, birotica, armamentul, muniția, banii, liniștea cāminului și chiar viața? Mācar te credea madam motostivuitor,Gâdea, Ciuvicā, Pieleanu, Badea, Oana Zamfir, Olguța, Rovana, Irinuca și noua șefā de la ANAF. Uitā-te în oglindā și mulțumește cerului cā au mai trecut și alții înaintea ta pe acolo, cāci altfel polițiștii de la ruralā pedalau și acum pe bicicletele de intervenție a lui Nāstase, ca sā nu mai vorbesc de ceilalți. Umblau cu cricul în servietā.

Ni-no-ni-no, Car-me-nito!

Lasă un răspuns