Copii xerox, consumabile şi imprimări de 58.000 de euro în 2018. Ăştia muncesc 24/24!

Urmărind des plăţile primăriei, observ sute de plăţi ce specifică sume ciudate privind diferite servicii făcute administraţiei locale. Paremi-se că ăştia au cheltuieli mai mari ca Parlamentul Europei. De la abonamente la telefonie mobilă, cele care au 3 sau 4 zerouri lunar, că stau şi îmi imaginez ce beneficii pot avea în plus faţă de cel al meu de 5 euro, apar tot felul de cheltuieli, sume ce te fac să crezi că ăştia lucrează 24/24.

Am făcut totalul la hârtia de copiator şi copiile făcute de administraţia noastră locală, de fapt un amic din listă a avut răbdarea asta. Am aflat că au fost cheltuiţi 58.000 de euro pentru asta. Ce hârtie foloseşti Piţi? Cumva, albastrul de Voroneţ e folosit des la copiile color? Văd la ofertă xerosarea colilor a4 la 20 de bani şi mă gândesc că ăştia scot miliarde de copii anual de ăştia 58.000 de euro. Suma e cheltuită în 2018. Care-s firmele ce execută banii pentru aceste servicii? Mereu aceleaşi şi mereu contracte directe. Păi dacă-s agreeate de sistem.

La sumele astea ciudate am observat o chestie interesantă. Plăţile sunt în tranşe mai mici de 20.000 lei. Mereu. Fac cum fac şi le dă cu bucăţica aia care nu poate fi incriminată la abuz în serviciu. Coincidenţă, nu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *