Cum minte Bogdănel. Consilierul lui Piţi. E supărat rău că am “descifrat” şmecheria cu bradul de Crăciun.

Îl ştiţi pe Bogdănel? Nu? Hai mă, n-are cum. E unul cu freză faină ce e, printre altele, consilier de piţiponc. În rest, pupincurist pe toate frecvenţele. Asta, mic şi nervos, îşi mai iese din pepeni câteodată.

Recent, i-a măcinat fesele postarea cu bradul de 2 mii. De fapt postările, că au fost mai multe. Am postat pe urbanbacauinfo apoi Ferma şi USR a scris despre porcăria ăstora din primărie şi SSPM. Dacă o luăm punctual, ăştia din USR nu-s zeii Greciei Antice şi nici vreun Mesia. Nici Ferma nu-i fără de păcat ca orice alt blog, dar nici oarbă la porcării. Ce mi-a plăcut la chestia din seara asta, pe care mi-a trimis-o un usr-ist “nebun”, e textul pe care acest Bogdănel, (ar fi şi rima cu capul chel) o scrie pe facebook. Pe facebook acolo unde au scăpat toţi nebunii. Spune el. Oare Piţi a citit începutul textului fără ochelari? Păi s-a cam referit şi la “tăticul” fără să-şi dea seama. Dar când scapă Bogdănel la facebok ştiţi ce se întâmplă? O să înţelegem. Deci ăştia, cu scăpare la facebook, au postat o porcărie. Cică a costat 2.000 lei bradul la Ocolul Silvic Comăneşti. În final s-a demonstrat că aşa a fost. Preţul final plătit de primărie pentru brad a fost de vreo 14.321 lei. Şi asta s-a demonstrat.

Să vezi acum, unde s-a stricat la burtă tembelul. Adică Bogdănel. Cică noi, populimea ce votează din greşeală un dement, greşim când nu gândim. Ce ar trebui să gândim? Păi spune cam aşa: “Când proştii scapă la facebook se întâmplă şi astfel de anomalii: bradul a costat 2.000 lei la Romsiva, însă chiar şi din USR să fii, săracule în duh, că: .

Nu pot jigni proştii să-l bag şi pe ăsta în aceeaşi oală. Hai să înţelegem şi noi nişte lucruri. Bradul a avut iniţial 40 de metri? Şi l-aţi tăiat voi, ăştia de la SSPM cu drujba? Sau? Normal că a fost transportat, dar mă întreb dacă a fost un convoi special ce pare să fi fost format din 5 TIR-uri ce merg în condiţii super speciale, asemănătoare celor ce transportă uraniu. Cu ce l-aţi transportat măscăricilor de aţi plătit o sută de milioane? Aţi cumpărat TIR-ul cu totul? Bun, să zicem, ajungând la partea cu împodobirea. Deci, o firmă din Cluj s-a ocupat de asta. A montat nişte briz-briz-uri ce sunt ale lor şi doar le-au montat fără să fie cumpărate. Închiriate deci. Mai citim o dată suma finală şi ne întrebam dacă alea din brad sunt suflate cu aur sau ăia din Cluj au folosit nave cosmice pentru ai ajuta să pună zorzoanele în vârful bradului. Chiar şi aşa, plata a fost făcută în contul SSPM nu în a celor din Cluj. Aţi fost nişte intermediari şi la faza cu împodobitul? Vă pricepeţi de minune să trăiţi din comisioane fără a munci efectiv. SSPM-ul n-a făcut nimic efectiv la brad, nu l-au sădit, nu l-au tăiat, nu l-au transportat, nu l-au împodobit dar au încasat 14.321 lei.

Bogdănel, spune-i mamei tale să-ţi mai dea două palme din când în când, poate îţi revii. Şmecheria asta cu 12.321 lei transport şi zorzoane pentru un brad de 2.000 n-a ţinut de data asta. Nici la USR şi nici la populimea credulă. La anul vei împodobi ultimul brad apoi sper să dispari din peisaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *