Minciunile lui Piţi, cresc în 8 ore cât la alţii nu cresc într-o viaţă. Aşa prost?

Când eşti prost, stai acasă. Mai ales pe vremea asta anunţată de meteorologi. Să fie cod galben, să scrii dimineaţă o idioţenie şi să uiţi până seara două cifre… Penibil.

Nici nu s-a spălat pe ochi şi Piți a scris pe facebook: “În municipiul Bacău se acționează la acest moment cu peste 30 de utilaje de intervenție (inclusiv utilaje aparținând Societății de Servicii Publice Municipale) “

Bun. Am notat. Am verificat. Nu a văzut nimeni 30 de utilaje dar ne-am obişnuit cu minciuna ăstuia. El nu ştie că în cazul în care ai devenit rudă cu Pinochio îţi creşte doar nasul, nu altceva. Mai trec câteva ore, se face seară, se anunţă vreme rea şi ăsta simte nevoia de a ieşi cu altă prostie. Una în care a plusat vreo 10 utilaje.

Acum o oră: “Lucrătorii sunt pe teren de azi dimineață, de la ora 05:00, iar utilajele de intervenție revin permanent la alimentat și încărcat cu material antiderapant. Se intervine cu 40 de utilaje pentru degajarea zăpezii de pe carosabil.”

Băi eşti prost? Uite-te piţiponcule şi tu la postarea anterioară să vezi ce valoare a avut minciuna. Să ştii să nu te contrazici singur. Pun pariu că mâine dimineaţă va scrie că toată noaptea au umblat pe străzi 50 de utilaje?

Băi, dar nu eşti nici sănătos. Cum naiba vă aduna PSD-ul ăsta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *