Cand trebuie sa tragi Locala de manuta ca sa dirijeze traficul.

Eram azi in intersectia de la Curtea de Apel, prin jurul orei 17, si urmaream stupefiat blocajul masiv care era cauzat de coloanele de masini de pe Podul Serbanesti.
Cu greu isi faceau loc chiar si autobuzele printre camioanele care blocau intersectia.


La un moment dat, observ ca la intersectia strazilor Vadu Bistritei cu Nicu Enea era un politist de la locala care se invartea pe acolo, neavand ce dirija.

Politistul in cauza.

Imi fac loc printre TIR-urile stationate in coloana, si ma indrept spre el. Acesta, cel mai probabil, dorea sa plece, insa am intrat intr-o discutie cu dansul:

-Buna seara! De ce nu veniti sa dirijati acolo? (n.r intersectia Mioritei cu Stefan Cel Mare). E blocata de 15 minute, autobuzele se chinuie sa treaca printre masini
-Pai eu am aici de dirijat.
-Degeaba stati aici ca Podul Serbanesti e blocat pe ambele sensuri.
-Da? Nu stiam, multumesc frumos.

Si incepem sa mergem spre intersectia in cauza, care era vizibil blocata. In timp ce mergeam, am continuat dialogul cu politistul:

-N-a trecut niciun plug pe aici. Am facut de la Lilieci 30 de minute.
-Asa este, raspunse politistul.
-Si primaru’ e in vacanta. (Moment in care politistul nu a mai spus nimic, a plecat spre mijlocul intersectiei sa dirijeze)

Intersectia Mioritei cu Stefan cel Mare, blocata.
Autobuzul din imagine a stat in acelasi loc mai bine de 20 de minute.

Acum, stau si ma intreb. Locala chiar nu vede ce se intampla in jurul lor? Inteleg ca acel politist a fost atribuit pentru acea intersectie, dar cand l-am rugat sa dirijeze Mioritei cu Stefan cel Mare a transmis prin statie ca isi schimba pozitia.

Ca sa nu mai zic ca peste 10 minute isi facuse aparitia si un coleg de-al sau, tot de la locala, care statea linistit pe trotuar, si fuma…

Lasă un răspuns