În vară a cărat apă la pensionari, acum a făcut deszăpezirea. Vicele, şedinţă foto la Euro Tv. Pregăteşti terenul pentru populime?

Uite, na, că dacă n-avem deszăpezire ca la carte, avem un cover version al bidoanelor de apă duse la poarta bătrânilor prin Şerbăneşti. Cum? Nu ştiţi despre ce vorbesc? Să ne aducem aminte.

Pe când cu avaria de apă din iulie, administraţia stătea ascunsă prin primărie şi n-avea curaj să dea ochii cu protestatarii. Dar a fost unul vitez al naibii care n-a stat cu mâna-n sân. Şi a umplut nişte pet-uri cu apă potabilă, le-a pus într-o maşină a primăriei, a sunat la trustul de presă care vinde cele mai bune gogoşi la tarabă, Euro Tv şi a pornit spre cartierul Şerbăneşti.

Dar n-a bătut la orice poartă, nu. A căutat să deschidă porţile pensionarilor din zonă, ăia sunt mai puţini periculoşi şi mai sensibili la capitalul de imagine cumpărat pe bani puţini. Mai creduli şi cu mai multă apropiere spre pomenile electorale ale politicienilor care profită de necazurile băcăuanilor. Şi a împărţit ăla apa la băbuţe, obiectivul televiziunii a creat ştirea perfectă, una în care “trăgătorul de dungi” duce apă moca la pensionari. Că a fost înjurat de oamenii sănătoşi, e altă poveste…

12 ianuarie 2019. Vicele Ştefan apare în prompterul televiziunii administraţiei locale, Euro Tv. Şi nu oricum. Filmat de reporterul televiziunii cum face decongestionarea traficului şi cum coordona echipele împrăştiate prin Bacău. Ne vorbeşte ăsta de faptul că a adus asfaltul la “negru” pe toate arterele principale şi că luni, când va începe şcoala, se va circula normal pe absolut toate străzile din oraş.

Bdul I.S.Sturza n-o fi printre strazile importante? Zau?

E drept că Piţi e în concediu şi oricum e înjurat de băcăuani la tot pasul, dar ăsta ciumpalac nu ştie să profite de ocazia asta, zic eu. A lipsit o fotografie de colecţie cu Ştefan dând la lopată. Nu i-a dus mintea pe ăştia de la Euro Tv că nu rata un asemenea impact.

Mă întreb, dacă ăsta nu ieşea la televizor şi nu se fotografia cu lucrătorii primăriei, nu se reuşea deszăpezirea? Din câte ştiu, există nişte şefi la echipele ălora cu lopata, unii pe care i-am văzut ieri şi care iau salarii băbane. Ce rol au mai avut astăzi? A uitat Ştefan să le aducă aminte telespectatorilor că tot el a dus apă în iulie la persoanele în vârstă. Păcat, dădea bine.

Imagini cu abonamentul vicelui la televiziunea ce strânge un maxim 500 de pupincurişti zilnic, pentru a “savura” gogoşile.

Lasă un răspuns