Ai trimis un mesaj din greşeală pe Facebook Messenger? Ai 10 minute la dispoziţie pentru a-l şterge!

Această funcţie este aşteptată de multă vreme şi chiar în urmă cu ceva timp Facebook anunţa că lucrează la ea. Acum este oficială şi puteţi şterge un mesaj trimis din greşeală în maxim 10 minute. Dacă nu aveţi funcţia încă trebuie să faceţi update la aplicaţie.

Ca să ştergi un mesaj nedorit trebuie doar să apeşi lung pe el şi să selectezi Remove for Everyone. Până acum puteai să ştergi mesajele dar doar pentru tine, ele rămâneau în continuare în căsuţa de chat doar că tu nu le mai vedeai, restul da. Acesta funcţie este utilă, toţi am păţit să trimitem un mesaj nedorit sau o poză.

Lasă un răspuns