Cu ce mai merge în tandem vânzarea ziarului Deşteptarea?

Idei geniale ale ăstora de la Deşteptarea. Când nu reuşesc să vândă destule ziare, singurele tipărite aşa cum sună şi reclama lor, caută soluţii ingenioase şi încearcă să atingă sufletul copiilor. La un tiraj din ce în ce mai mic, ăştia încearcă să pună ziarul la pachet cu o carte pentru cei mici. Am putea spune că-i o vrăjitorie şi chiar putem pentru că şi cartea are acelaşi titlu: “Vrăjitorul din OZ”, volumul 1.

Cu doar 9,90 lei poţi citi despre vrăjitoriile ăstuia din Oz şi ale ciumei PSD. Întradevăr, ireală comparaţia “făptaşilor” dar trustul cu pricina readuce în actualitate puterea magică a demonilor.

Eu aş fi făcut campania mai interesantă punând ziarul la pachet cu o sticlă de Bourbon, un pachet de cafea sau un blister cu 20 comprimate de algocalmin. Probabil că era mai tentant. “Mariajul” ziarului propagandistic cu o carte de poveşti pentru copii nu va ridica nivelul vânzărilor cu siguranţă, dar e şi asta o încercare de a atrage cumpărătorii.

Uite, idee, alături de ziar, un bilet de autobuz moca şi practic te trezeşti cu mocăciunea de ziar pe post de utilitate igienică. Nicidecum nu poţi vinde ziarul împreună cu un pachet de hârtie igienică Zewa. Ai denigra calitatea ziarului alăturându-l de un brand mai slab.

Hai, baftă la vânzări. Vrăjitoriile ziarului oricum le depăşesc pe cele ale lui Oz.

Lasă un răspuns