Partidul M10 își reia activitatea în municipiul Bacău

După doi ani de la participarea la alegerile locale, filiala municipală a Partidului M10 își reia activitatea în municipiul Bacău. Afectată de migrarea unor membri importanți către USR imediat după alegerile locale, dar și de existenta unei perioade de reorganizare la nivel național a Partidului M10, filială municipală și-a încetat activitatea politică.

Schimbarea Statutului Partidului M10, asumarea doctrinei conservatoare, intrarea în perioada post-Macovei prin alegerea in fruntea partidului a Adelei Mirza, referendumul pentru familie din 6-7 octombrie, au reprezentat un semnal de renaștere a filialei băcăuane. Partidul M10 a semnat la Iași, pe 24 ianuarie 2019, protocolul de constituire a alianței Alternativa Dreaptă, ce are ca scop reprezentarea în alegerile europarlamentare a electoratului conservator și pro-occidental.

Nouă conducere a filialei M10 Bacău, formata din presedintele organizației, profesor Costin Iordache și de Manix Balan și de doctor Aura Mihalache, vicepreședinți ai Biroului Politic Local, își propune pe termen scurt dezvoltarea filialei și strângerea semnăturilor necesare participării la alegerile europarlamentare, ca voce a celor care susțin valorile conservatoare, o Europa a națiunilor suverane, a principiilor crestine, a libertății economice și a statului minimal. 

Pe plan local, M10 urmărește participarea la alegerile locale și atingerea pragului electoral pentru a intra în Consiliul Local unde va avea ca obiectiv principal cheltuirea chibzuită a banului public și stoparea oricărei risipe.

-a scris M10 pe pagina sa de facebook-

1 thought on “Partidul M10 își reia activitatea în municipiul Bacău

  1. Erată: in loc de “europarlamentare a electoratul conservator” se va citi ” europarlamentare a electoratului conservator”

Lasă un răspuns