Guvernul PSD-ALDE are o viteză de 118 metri pe zi. Despre autostrăzi vorbesc.

În 2019 pot fi inaugurați cu siguranță doar 43,28 km de autostradă, mai exact Loturile 3 și 4 din autostrada A1 Lugoj-Deva, între Holdea și Șoimuș“, susține Asociația Pro Infrastructura. Estimarea ONG-ului vine ca replică la adresa reprezentanților Companiei de Drumuri care au spus că în 2019 ar putea fi deschiși circa 118 km de autostradă.

Întrebat despre momentul în care acei 118 km de autostradă nu se vor realiza, ministrul transporturilor răspunde: “Vom analiza la momentul acela“. Frumos!

România va da în trafic 116 kilometri de autostradă în 2019, urmând ca în 2020 să aibă în total peste 1.000 de kilometri“, estimează Narcis Neaga, directorul general al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), scrie economică.net. Ce film a urmărit domnul? Probabil “Apocalipsa”.

În 2017, CNAIR a recepţionat 24,1 km de autostradă, aşadar şansele ca acest guvern să realizeze ce şi-a propus sunt la fel de mari ca nasul lui Pinocchio. Au anunţat cu surle şi trâmbiţe peste o sută de kilometri şi au recepţionat 24.

Am calculat viteza cu care guvernul PSD lucrează în domeniul autostrăzilor: 118 metri pe zi. O reţea sănătoasă de autostrăzi în ţara noastră va fi posibilă în… staţi să calculez… cam 80 de ani. Până atunci, să trăiţi bine!

Lasă un răspuns