Jihadul se apropie. Bugetarii vor picheta Prefectura. Restul vor “sparge” seminţe.

Aştept întradevăr momentul ăla în care bugetarii vor ieşi în stradă. Nu mă refer la plecarea cu autocarele plătite de PSD din banii noştri pentru a proteja “ciuma” în Piaţa Victoriei, aşa cum au făcut-o anul trecut. Aştept să apară bugetarii cu pancartele în mâini în faţa primăriilor, exprimându-şi nemulţumirile legate de disponibilizările în masă.

Aştept să-i văd tânjind din nou după un tichet de vacanţă, deşi nu cred să mai pupă mulţi acest “viciu”. Aştept să fie pichetată Prefectura de bugetarii ce nu vor mai putea fi plătiţi. Aştept să-i văd pe acei bugetari din şcolile închise de PSD, din spitalele închise de PSD, din sistemul supradimensionat de PSD. Vorba lui Alex, se va porni Jihadul şi atunci, tot vorba lui, vom sparge seminţe pe margine.

Când românii protestau în 10 august la Bucureşti, când încasau bastoane şi gaze de la Jandarmeria slugarnică, ăştia erau plecaţi în vacanţe cu banii strânşi din şpăgi plus bonusul de la PSD, tichetele de vacanţă. N-au presimţit că vine ziua când bugetul nu va mai permite această salarizare transformată în “şpaga partidului, cea mai mare din toate timpurile”? N-au înţeles că statul la geam şi privitul spre “gazaţi” le va aduce acest moment mai devreme sau mai târziu?

Uite că acum îi văd pe scările spitalului cu pancarte în mâini. În curând, Jandarmii vor fi cei care-i vor linişti în acelaşi mod. Gaze şi pulane. În “sistemul” de azi vor rămâne doar cei care au ştiut să tragă pentru partid, cei care au dat dovadă de profesionalism “ciumat”. Restul, adică cei care nu mai încap în grilele de salarizare, codaşii cum spun cei dintâi, vor face tuşa.

Rezistenţii vor sparge seminţe…

Lasă un răspuns